Nu har vi hamnat i Askersund

I morse vaknade vi av en strålande sol i Söderköping. Helt underbart 😍

Vi bestämde oss för att gå upp till utkikspunkten på Ramunderberget – 312 trappsteg!!!


En trevlig bild över ställplatsen blev det! 😊

Frukosten åt vi ute medan vi tittade på båtarna som precis slussats igenom Söderköping – kunde man inte ens drömt om att göra när man såg väderprognosen härom dagen!!!! (eller djup-studerade yr.no 😉😝)

När vi packat ihop oss, styrde vi vidare mot Askersund. Var väldigt tveksam om vi skulle få plats där, då vi läst att där endast var 9 platser… 


Vädret såg ju så där lovande ut……😁


Spana in temperaturmätaren!!! 8 grader! I augusti månad klockan 11:31!!!!! Men det artade sig!


Vi fick en kanonplats i Askersund, och solen sken! Här var det inga 8 grader inte!! 😄 och inte var det 9 platser heller, utan 21 st!!! Men det hjälpte ändå inte, klockan 14:00 var det fullt! Populärt ställe, och det förstår man! Vilket läge och väldigt fint servicehus!

Tog en lunch på stan (tillsammans med ett dussin getingar 😫). Sen besökte vi chokladpralin-fabriken 😍😍


Den påsen kommer jag att få ha i fred 😂😂😂👍🏻 Ingen som gillar sånna praliner mer än jag 😄😄😄 Helt perfekt!!! 

Veckan börjar gå mot sitt slut, och frågan är om vi kan ha fortsatt tur med vädret…. 😁 I morgon börjar vi rulla söderut, få se vart vi hamnar, eller om vi helt enkelt åker hem! De har utlovat 10 m/s på västkusten och en hel del regn…. Lovande 🙄 Men nu e nu, och solen skiner i Askersund 🔆 God kväll allihop 😎

6 svar till “Nu har vi hamnat i Askersund”

  • Mycket fin ställplats, men ”staden”…… Hm…. Påminde lite om Smålandsstenar 😁
   Men som sagt, kanonställplats!!!

  • Usch ja, vi satt på värmen! Klockan 6 i morse var det lika många (eller snarare få) grader ute!!! Brrrrr Nu åker vi hem!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

53. Getingfällor, restips och ett oväntat samtal Stora Husbilspodden

I husbilsskolan får vi lära oss om olika värmesystem i våra husbilar. Det blir fläskpannkaka i omniaugn, lyssnarmail och en väldigt god kommaframöl. Peter har fått ett oväntat samtal om sin nya husbil som han väntar på, och i restipset får vi följa med Maria o. Christian Stadling till Danmark. Elmia Husvagn Husbil https://www.elmia.se/husvagn/ Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA podkompisar Jeanette & Robban 😃 Jeanette och Robban har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
 1. 53. Getingfällor, restips och ett oväntat samtal
 2. 52. Ett år som husbilspodd!🍾
 3. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
 4. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
 5. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
%d bloggare gillar detta: