Nu har vi bytt Västervik mot Söderköping!

Det blåste bra i Västervik vill jag lova!! Men solen tittade faktiskt oxå fram, så vi får väl vara rätt nöjda 😳


Som vanligt ligger ju inte ställplatserna på städernas gräddhylla precis, och man får vara noga med att ta kort åt ”rätt håll” 😂😂😂 OM man inte gör det får man ofta med ett reningsverk / värmeverk / båthamn (skräpig) o dyl. MEN är man noga med att vinkla kameran åt rätt håll / placera stolarna åt rätt håll, så bortser vi gärna från det! Bara vi får lite fin utsikt över vattnet så e vi nöjda 😊 och det hade man i Västervik i morse!!!


Men nu var vi klara med Västervik och ville vidare, frågan var bara vart… Var sken solen?

Tror jag blivit YR.no-beroende! Måste gå något avvänjningsprogram efter säsongen tror jag! Vet inte hur många gånger jag tittar i appen varje dag (ungefär lika många gånger som Micke tittar på solcellsladdnings-appen förmodligen – men han har ingen självinsikt och ser det inte som något problem🙄) Jag däremot vet att jag har ett beroende…. Sa i morse att näe idag ska jag skita i den där jädra väder appen, nu åker vi dit vi sagt och så får vädret vara som det blir! Vad händer??? Jo jag smygöppnade den på vägen mellan Västervik och Söderköping 😳 skulle bara kolla vindhastigheten i Söderköping! Men är det verkligen samma sak som att kolla vädret??? Näääääääeeeee😳

Det är i alla fall där vi hamnat – i Söderköping! En riktigt, riktigt mysig liten stad! Här spelade de in delar av Madicken fick jag lära mig idag!! Jag laddade ner en karta över inspelningsplatserna – här skulle det gås i Madickens fotspår!!!


Men vad händer med resten av den okulturella familjen? De var inte säkra på vem Madicken var!?!? Alltså? Jag fick visa bilder på internet! Då ringde det en klocka hos Simon, men inte Micke…..?! Alltså!?! Jösses🙄

Vi hittade alla platserna 👍🏻😄 (fast Simon jagade mest Pokemons…..)


Ser ni – doktor Berglunds mottagning!


Madickens pappas arbetsplats – på tidningen (idag en skönhetssalong)

Som sagt en väldigt mysig liten stad! Älskar verkligen sådana (Vadstena var en annan) Inte en HM / Kappahl / Lindex någonstans – underbart!!!! 

Sedan hamnade vi på ett populärt hak! Smultronstället 👍🏻


Jösses vilka glassar!!!! Min rök det om – bokstavligen 😍 (och nä, ingen orkade äta upp hela glassen 😂)


Och solen skeeeeeen på oss 😎

Ställplatsen ligger bara ett par hundra meter från ”centrum”, och har varit full nu ett par timmar, många som fått vända!


Framför oss går båtarna lite titt som tätt – såååå mysigt 😊


Imorgon far vi vidare på nya äventyr 😎 Go kväll allihop, nu blir det lite sällskapsspel. Loosade igår, så nu e de dags för revansch 😈

5 svar till “Nu har vi bytt Västervik mot Söderköping!”

    • Nya ställplatsen är jättefin, kanske något långt till ” servicehusen”, men annars kanonläge!!
      Mycket trevlig liten stad 😊👍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet Stora Husbilspodden

I detta avsnitt har vi en kul nyhet att berätta. Vi ska podda LIVE från scen på Elmiamässa Husvagn och Husbil 6-10 september 2023. Extra kul är ju om DU är där också! :-) Plats för husbil och entré för dig kan du vinna hos oss. I husbilsskolan pratar vi service och verkstadsbesök. Paj är avsnittets tips på kommaframmat. I restipset från Arnstrands (på Youtube) får vi både restips och en liten ”att tänka på”. Vi snackar Sällskapsspel, kommaframöl och insekter. Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA podkompisar Jeanette & Robban 😃 har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
  1. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
  2. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
  3. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
  4. 48. Restips inför europaäventyr
  5. 47. Air-condition, jobba från husbil och en tripp till Afrika
%d bloggare gillar detta: