Rapport från frukostbordet

Jösses va Facebook fylls av semesterbilder nu! Vi är med i en grupp som heter ”Vi som ska till Kroatien med husbil & husvagn”, och i mitt ”nyhetsflöde” finns i stort sett bara inlägg därifrån! 😄🔆 Härligt att se dessa underbara bilder!!!…..  när man är här?! Eller ska hit…. Kan tänka mig att det inte är riktigt samma sak om man sitter hemma i regn och rusk och tittar på bad och solbilder?! Så igår bloggade jag inte 😉 för att ni skulle slippa se 😄😄😄 nä, skämta bara! Det hände inte så mycket, och jag hade ingen ”inspiration” 😂


Min syrra skrev och undrade om det inte blev drygt att bara ligga på stranden (tror hon skoja, men är inte helt säker. Hon är ingen sån som ligger och steker på stranden)

I alla fall, vi har inte det drygt alls 😂 Läser böcker, 😄 på tal om det så letade jag upp en bok häromdagen (har ju appen Mofibo där man både kan lyssna och läsa) och jag hittade en som verkade spännande av Kristina Olsson. Blev lite fundersam, för den var bara på dryga 100 sidor…men men tänkte jag och läste på. Inte förrän jag var klar kollade jag vad det stod om boken – passar 9-12 år 😂😂😂  Min mentala ålder kanske 😂

Det blev ett besök på vår favoritbar oxå, i går kväll efter maten ☺️. Denna gång en Cosmopolitan, lite roligare att testa ”nya” drinkar här nere då man inte blir helt ruinerad 😄


Idag blir det stranden igen (20 meter från husbilen 😎 )  sola lite, bada lite, läsa lite… (kollade noga! Ingen barnbok!!), sen åker vi imorgon vidare till Omis, med blandade känslor – här är verkligen helt fantastiskt! 

Men nu behöver vi nog röra på oss lite 😎🚐🔆

14 svar till “Rapport från frukostbordet”

  • Bästa baren vi någonsin varit på tror jag! Blir ett sista besök ikväll tror jag 😎
   Ha det gott ☀️

 1. Kristina Olsson har skrivit en bok som heter ”Den bekymrade byråkraten”. Det är en allvarsam bok som man kanske skall läsa hemma eller varför inte på semester.

  Njut och fortsätt skriv. Inte avis alls utan bara glad att få läsa om era ”problem”

  • Tack för tipset 👍 snart klar med nästa bok 😃
   Kul att ni följer (med) oss ☺️
   Ha de gott ☀️

  • Corfu låter inte alls dumt det heller!!
   Men baden här är bättre!😎
   Rovinj har jag aldrig varit, men står på min ”lista”
   Ha de så gott 👍☀️

  • Det låter ju bra!! 😃 har varit lite kluvna om Omis (ännu längre hem sen😖) men tycker det verkar vara en så häftig stad!
   Har ju sett era bilder 👍

 2. Mera tips, Paradisoffer av Kristina Olsson. Läste den före olyckan i Alperna, ruskig.
  Känner mig lite avis just nu på er, då jag saknar det turkosa havet och den goa maten.
  Ha det gött!

 3. Oj så härligt ni har det 🙂 Hos oss vräker regnet ner….Är säkert jätteskönt att ligga i skuggan också när det är varmt. Ha det fortsatt fint där ni är 🙂 Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: