Solaris camping beach resort i Sibenik

Nu har vi gjort oss riktigt hemma här! I morse tog vi våran morgonpromenad inne på resorten. Campingen är så där lagom stor, (och kanske fylld till 2/3 just nu), men resorten är enorm! Ändå känns det inte som att här är överfullt med folk. Kön till brödet i affären på morgonen, är inte särskilt lång och de har fyra kassor ut 👍🏻 

Det finns fyra stycken väldigt fina hotell, något med spa. Nio stycken barer, varav en i ett sjörövarskepp, en där stolarna är placerade i vatten, vinbar,beach bar, ja inte behöver man gå törstig inte! Ikväll besökte vi en av dem 👍🏻 riktig lyx!!! Så e de mä campingliv 👍🏻


Det finns sex restauranger! På en av dem bokade vi bord ikväll -> mitt inne i en uppbyggd liten dalmatinsk by. Så fint så man inte visste vart man skulle titta helt enkelt! En egen ”vingård” fanns där oxå – mitt i alltihop 😳 Jösses!!! Ja alltså de odlar vindruvor i alla fall 😄


Dit kommer vi definitivt att gå igen innan vi åker härifrån!!! Grymt god mat!


Det finns en stor Aquapark längst bort i resorten och massor av utflykter man kan boka upp sig på. 


Tre gånger i veckan kör de bland annat till Krka nationalpark (den vi gjorde igår). Annars finns utflykt till Split, Dubrovnik och en massa båtturer och dykning.


Pooler och uppblåsbara ” vattenleksaker” finns det gott om, men kostar pengar, ja, inte poolen, men vem vill bada i poolen när det finns så fint vatten???? Helt underbart turkost och allra bäst på morgonen!


Bästa platsen för husbilen då…. Ja, det är aldrig var man tror det är när man sitter och tittar på kartan över campingen, det är ett som är säkert! Jag ville haft platserna alldeles utmed havet (A12-A41) men är väldigt glad att vi fick plats 49! Här är skugga hela dagen och ändå ett stenkast från vattnet. Speciellt när här är 33 grader i skuggan! Skulle jag välja plats idag hade jag tagit nr A58!

Och vi har fått en ny granne – en Sonic 😄

Ja här finns då verkligen något för alla!!! 


Här kan man lätt stanna i en vecka (minst) 🔆🔆🔆🔆🔆

5 svar till “Solaris camping beach resort i Sibenik”

  1. Det ser härligt ut! Den där risotton gick inte av för hackor va? Mums! Så säger en del att maten inte är god i Kroatien…. Man får vad man betalar för (oftast) säger jag 😝😋😇

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: