Nu e vi packade och klara – Croatia here we come <3

Det var den längsta jobbedagen på mycket, mycket länge! Sedan i höstas har dagarna bara sagt swish, men idag var det drygt! Kanske för man förbetrett, förberett och förberett och det inte är någon idé att sätta tänderna i nått nytt projekt! 🤔 Undra hur de åtta timmarna imorgon blir 😁, som 24???

När dagen i alla fall sist tog slut, så åkte vi raka vägen till min pappa, där vi skulle äta lite Korshags smörgåstårta tillsammans med barnen och min moster


Ett gott vin till det, satt ju inte fel.Det tyckte inte pappa heller, som slurpar i sig det sista till matchen ikväll. Blev en del smörgåstårta över oxå 😂 så han har nog till frukost, lunch och kvällsmat imorgon oxå 😄 Fick kramat om de små, och de lovade vi skulle ringa FaceTime i alla fall nån gång!!!!

Sen var det hem och packa maten! Det blev rätt fullt


Tror inte vi kommer svälta 😂😂😂 I år har jag med mig lite mer ingredienser, så man faktiskt kan laga lite ”riktig” mat – inte bara grilla och äta ute. Blev fruktansvärt trött på det förra året! Men givetvis kommer vi göra det oxå – längtar efter en fishplate 😍

Nu varvar jag ner i soffan med en go Tallisker (det är en lite lagom rökig whisky för info 😉) annars kommer jag inte att sova inatt! Har lite mycket i huvet!

Croatia here we come ❤️🚐🔆

12 svar till “Nu e vi packade och klara – Croatia here we come <3”

  • Ha ha ha ja det vet man inte 😄.
   Låter härligt!! Jag vill oxå ha värme 🔆
   Vive la France!! Nästa år ska vi dit!! 😊🚐
   Ha de gott 🔆

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: