Sista helgen i Sverige före semestern!

Valet var inte alltför svårt om vart vi skulle åka denna helgen! Vår helt klara favorit – Marstrand 🔆. Vet inte vad det är med detta stället, men vi gillar det skarpt!

Och vi är inte ensamma om att göra det! Vi fick näst sista platsen 👌🏻


Vädret däremot kunde väl varit något bättre 😕 Hatar blåst!! Men men, man kan inte få allt här i världen. Det blev i alla fall bättre än prognosen visade igår -> Åska och regn 😁 Men vi hade bestämt oss för att åka, så vi struntade i det, och det visade sig att regnovädret tydligen gått ett annat håll – måste vara lätt att vara meteorolog!

Här finns väldigt fina vandringsleder, och i morse tog vi den gröna eftersom det blåste så


Den svarta är helt otrolig!!! Måste upplevas! Men som sagt vi tog den gröna


Nästa gång vi kommer hit ska vi prova den som går runt Marstrandsön! 

Men vad som hände sedan är ju nästan helt sjukt!! Sist vi var här, i augusti förra året, så gick avloppet i duschen sönder. I morse såg Micke att duschblandaren i duschen var spräckt!?! Vad är det med dusch och Marstrand???? 😭😭😭

Vad händer? Jo det blev lite rumphugget om man säger så! Vi åker till Kroatien på torsdag!!! Även om vi inte skulle använda duschen, så vad vet vi om den läcker ”inuti”?? Humöret sjönk från 100 till 0 på mindre än ett ögonblick! Micke sätter igång att ringa – Campea -> nop inga blandare hemma, sen är de flesta andra husbilsförsäljare stängda idag, öppnar imorgon. Tog en sista chansning och ringde en firma i Trolhättan och där fick vi napp!! De hade en blandare hemma!! Så det fick bli att göra Marstrand en annan gång! Styrde kosan mot Trollhättan alltså – i regn! 


Så nu sitter vi alltså på ställplatsen i Trollhättan i stället för på Marstrand, och dricker en Aperol Spritz i väntan på semestern. Blandaren ska Micke själv sätta in i morgon (vill verkligen inte lämna in den till Campea igen, efter tidigare erfarenheter!!)


Inte riktigt som vi tänkt när vi reste hemifrån  igår, men tur i oturen att vi upptäckte det idag och inte på väg ner i Tyskland nästa vecka 😁

Vi pratar nu redan om att byta husbil 😕 Nästa gång blir det ingen Adria 🤔 i alla fall inte om man vill använda t ex duschen 🙄. Håller nu tummarna för att allt går vägen imorgon, annars blir det till att ”plugga duschen” före onsdag! Plus att inget annat går sönder 😖 för på torsdag ska vi åka – vare sig jag kan duscha i husbilen eller ej!!!! 

Håll tummarna för oss att allt funkar ✊🏻✊🏻✊🏻

20 svar till “Sista helgen i Sverige före semestern!”

 1. Svarta slingan är väldigt fin och varierande.
  Hoppas att det går bra med duschbytet och resan till Kroatien

  • Han fixade det nu i eftermiddag – lite svettigt!! Men nu så är det klart tack och lov 😅

 2. Men nääeee! Håller alla tummar👍 vi har för er såklart! Hoppas du har glass att varva ner på i närheten 😊

  • Har laddat upp med reservdelar; en vattenpump, ett avlopp och en blandare. Kanske missat nått??….. 🤔
   Hoppas vi slipper använda nått utav det!!!! 😳

 3. Men 😫alltså 😖 Adria är bannlyst för oss efter alla era erfarenheter!
  Hoppas allt ordnar sig! Vi kör mot DK -DE gränsen på onsdag kväll så vi kanske ses på vägarna…fast ni tar väl färjan?

  • Vi åker Gedser – Rostock torsdag kväll om allt går som det ska!
   Nä det blir nog ingen Adria igen!! 😕

  • Adria och Kabe är ju syskon sedan länge. Köper du nytt köp ingen Kabe heller. Är gammal Kabe ägare sedan 2011 har nu bytt till ett annat märke efter alla problem som Kabe ignorerar.

   • Tack för din kommentar! Det är oftast väldigt tyst om man har problem med nya HB’n, kanske för att man känner sig dum. Men vi behöver diskutera dessa frågor så att kvalitén blir bättre på de nya rullande fritidshusen som vi betalar multum för.

   • Nä nån Kabe ska vi inte heller ha! Har precis samma dusch som i vår Adria – plastaskit!!!! 😕

  • Ja det är verkligen inte kul! Speciellt inte så kort inför semestern!!! 😁 men problem sloved 👍🏻 tror Micke skulle sadla om och bli husbilsmeck!

 4. alltid e det nåt som strular. Vår kyl&frys slutade att fungera när vi kör på gasol men när vi står på el funkar det utmärkt 😦 skall in med den nästa tisdag så de får lösa det. Vi kör mot Italien om 2 veckor så inget strul nu såhär i elfte timman.
  Njut av er semester, skall bli kul att följa er.
  Många hälsningar
  Torbjörn

  • Usch hoppas de löser sig för er med kylen! Inte kul om den krånglar nere i värmen!! Micke kunde fixa blandaren i dag som tur väl var! Hade vi inte fått tag i blandaren i Trollhättan hade det nog varit kört, för de säger att de har tre veckors leveranstid på reservdelar på Adria 😁. För jä….la dåligt!!!!
   Lycka till med kylen och trevlig resa!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggare gillar detta: