Sandvik kyrka vid Fegensjön

Platser som den här är inte lätta att hitta! Och om man mot förmodan hittar nån så är det ”camping förbjuden”, parkeringsförbud nattetid eller nått annat jävla förbud, rent ut sagt!


Efter att ha ätit resterna från studentskivan i går eftermiddag (smakade såååå mycket bättre dagen efter!!) tog vi fram cyklarna för att cykla en runda. Väl framme vi Sandvik kyrka så såg vi att där fanns en stor gräsplan där man fick stå två dygn med husbil eller husvagn! What?!

Inte förbud överallt alltså. Sagt och gjort, vi cyklade tillbaka till husbilen, ställde in cyklarna och körde bort till platsen. Där stod även en annan husbil som hade en helt underbart härlig hund – jag smälte som smör i solsken 😍

Enda smolket i bägaren var att där var 1000 000 000 000 knott. Det gick helt enkelt inte att vara ute! Såååå vad gör man då?! Jo vi åkte tillbaka till ”vår gamla plats” och njöt av kvällen där istället! Vi försökte i alla fall vara ”laglydiga”. 😇 

Med tanke på att där inte fanns ett hus i sikte på över en halvmil och att vi stod på en grusparkering, tror jag inte vi stört någon nått avsevärt, möjligtvis nån fågel som blev bländad av husbilen i solskenet 😁

Här är i alla fall en liten film över platsen, helt otroligt vackert !! Och man kan ju i alla fall åka dit och fika 😜 och sen CAMPA på gräsplanen vid Sandvik kyrka?! 😇

11 dagar kvar till ”take-off-Kroatia” 🔆😍🚐🏝

2 svar till “Sandvik kyrka vid Fegensjön”

    • Vist var det!! Ska lägga upp platsen på min camping- och ställplatskarta så fort jag ”hinner”. Dumt nog tog jag inget kort där bara – vi blev attackerade av knott!!!! 😁😁😁

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet Stora Husbilspodden

I detta avsnitt har vi en kul nyhet att berätta. Vi ska podda LIVE från scen på Elmiamässa Husvagn och Husbil 6-10 september 2023. Extra kul är ju om DU är där också! :-) Plats för husbil och entré för dig kan du vinna hos oss. I husbilsskolan pratar vi service och verkstadsbesök. Paj är avsnittets tips på kommaframmat. I restipset från Arnstrands (på Youtube) får vi både restips och en liten ”att tänka på”. Vi snackar Sällskapsspel, kommaframöl och insekter. Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA podkompisar Jeanette & Robban 😃 har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
  1. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
  2. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
  3. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
  4. 48. Restips inför europaäventyr
  5. 47. Air-condition, jobba från husbil och en tripp till Afrika
%d bloggare gillar detta: