Händelserik vecka…

I helgen hittade Matilda äntligen en liten bil i hennes prisklass, som inte var helt sönderrostad, obesiktigad eller o-körduglig.


En mycket glad och stolt tös kom hemkörande med den i söndags. Man minns vilken frihetskänsla det var, när man körde iväg med sin egen bil!!!

I måndags fick jag tag i två biljetter till Johan Glans nya turné som kommer till Halmstad i Februari!!!!


Vilket tryck det var! Kunde inte tro mina ögon! Efter en fem till sex försök fick jag äntligen 2 biljetter bokade! Yippeeeeee Aj löv that man!😂 Biljetterna sålde slut på fem minuter!

Igår var jag på Östra sjukhuset i Göteborg och gjorde en titthålsoperation. Aldrig mer jag kommer sätta min fot på det sjukhuset igen! ALDRIG! Jag tror de glömt bort att det är patienter de har att göra med där! Har aldrig känt mig mer i vägen /osynlig. Fy fan säger jag bara! De är ett universitetssjukhus och håller på att lära upp nya läkare, men nån stans på vägen glömde de nog bort patientens upplevelse i det hela! Man är inte kaxig när man ska lägga sig på operationsbordet och hade gärna haft en ”liten mamma” brevid sig som tar hand om en. Har opererats ett par gånger tidigare och har aldrig upplevt det som jag gjorde igår! Fick inte ens prata med läkaren efteråt för att få veta vad de gjort!! Han ringer ”nog” imorgon sa de…. Han har inte ringt än…..

Nog om det, var bara tvungen att spy lite galla! Lånade hem ett par böcker från bibblan för att sysselsätta mej här hemma i soffan resten av veckan 😊


Nya upplev Sverige var riktigt bra!! Synd bara att den inte finns som E-bok! Lite otymplig att ta med sig! Över 500 sidor tjock. 

Husbil i Europa är bra, om man vill få alla regler i olika länder samlat på ett och samma ställe. Fast man kan ju hitta det på internet oxå, men alla har ju inte det så… 👍🏻

Underbara Sverige är bra men lite ”gammaldags”

Nu ska jag roa mej med att göra om bloggen lite. Tar bort ”Våra favoritrestauranger” – de ska in i kartan i stället. Som ersättare till den sidan kommer: ”Upplev Sverige”, med Halland som start. Där kommer våra topp 5 sevärdheter, vackra vägar, bästa mat- och övernattningsställen med mera.  Kommer att uppdateras successivt. 

Så jag har lite sysselsättning framöver 😄

4 svar till “Händelserik vecka…”

 1. Vad flitig du är! Jag har kört fast totalt på min blogg men har ju den mest som dagbok. Krya på dig!

  • Tack 😊 Jag gillar att grejja med bloggen, ibland blir det bra och ibland blir det det inte…. Men det är främst en dagbok för mej oxå
   Kör försiktigt hemåt och ha en trevlig Valborg 🔥🚐

  • Precis! Man vill ha en ”liten mamma” där, men hon var nog bortrationaliserad 😕. Läkaren ringde i alla fall till slut (de hade inte sagt till honom att jag ville hem 🤔, så inte hans fel)
   Ha en go Valborg på er och hoppas vi ses snart någon gång framöver 🔆🚐🔥

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: