Nu går skam på torra land!

 Det är vad min kära mamma skulle sagt, om hon levt! Nu säger jag det istället!

Alltså, jag fick igår reda på att vår favoritcamping Solvik i Smögen, inte kommer att öppna till sommaren, utan kommer att fortsätta att vara – som under vinterhalvåret – flyktingförläggning!

  

Är det inte lite skevt att man (antagligen) får mer betalt för att hyra ut ett fåtal stugor, än att ha öppet campingen en hel säsong???? Jag gillar inte folk som skor sig på andras elände! Och kom inte att säg att de gör det för en god sak!! Pengar – det är det som styr!

Tro nu inte för den sakens skull att jag inte tycker vi ska hjälpa till i denna enorma flyktingkatastrof!! Och nej, jag har ingen annan lösning på vart de annars ska ta vägen! Jag är bara väldigt väldigt ledsen över att vår favoritcamping inte längre finns kvar! 

Sen måste det väl ”drabba” hela Smögen?! Vi (campare) handlar och äter ju en del ute! Campingen brevid?? Påverkas den? Jag kan bara tala för mig själv; Jag har fördomar (många som inte alltid stämmer, det är jag väl medveten om, men många som stämmer bättre än bra….) dessutom är jag väldigt försiktig! Vilket gör att vi är väldigt noga med var vi parkerar / övernattar med vår husbil

Fler som utryckt sitt missnöje! Med ett seriöst svar 🙄 ….

  
Jag är en fetblek svenne som åker runt i en stinkande husbil och grillar hotdog! Biran glömde jag! Den är ju ett måste!!!! That’s me 🙄

Det blir inte Smögen för oss i år 😢

8 tankar

 1. Trist vi hade tänkt åka dit i år för vi har hört så mycket bra om platsen. Varje plats som stängs för oss med husbilar är en stor förlust för oss och näringen runt omkring.

  1. Mmm verkligen tråkigt!! Samma blir det nog med Olofsbo camping här i Falkenberg – flyktingförläggning och en massa tjafs om villavagnar vilket gjort att ingen velat ta över arrendet för campingen, så den försvinner 😕
   Ingen rolig utveckling 😔

 2. Håller helt med dig i det du skriver. Den som svarade i inlägget om ”blekfeta svennar” där kan man tala om att ha fördomar. Klart vi ska hjälpa o det tycker jag vi här i Sverige gör. Hoppas ni hittar nån annan favoritcamping o tack för en trevlig blogg.

  1. Tack ☺️ roligt att du gillar bloggen!
   Ja, vi får leta upp någon annan helt enkelt 😕
   Ha de gott 🚐☀️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.