Vi hamnade i Degerhamn

Efter lite dividerande fram och tillbaka, hamnade vi på påskdagen i Degerhamn. Årets ställplats 2014 -framröstad av Husbil & husvagn. Jag hade inga höga förväntningar, eftersom Bua ställplats oxå var med bland de nominerade, och det är inte en av våra favoriter!

Men Degerhamn! Oj oj oj  👍🏻🔆

  
Gilla! Mycket! 😊 Tyvärr blåste det halv storm, så det var inte tal om att sitta ute 🙄

Grillen tog en bra stund att tända! Kan man stå närmare havet???

   
Där finns inte så mycket i Degerhamn, men vad behöver man mer i denna omgivningen? Tänk om det varit varmt och man kunnat sola och bada 😎

  
Vi gjorde oss ny trevlig bekantskap i ett par Hobby-åkare som skrev till oss via FB, och åkte även de till Degerhamn 😊. Det blev mycket prat om resor över lite vin 😄. Så roligt att träffa nya trevliga människor 👍🏻

Det har varit en väldigt trevlig påsk vistelse på Öland 🐣, tror till och med att Matilda kan säga att det inte varit helt katastrof, och det är då verkligen ett gott betyg! (fast är inte helt säker på att hon kommer erkänna det😄 Men en mamma vet 😉)

Har blivit en del Sequence – ett jätteroligt spel som vi kan rekommendera

  
Vi turades allihop om att ha Micke i ens lag (den som hade det fick handikapp – ett kort extra 😄😄😄) det gick inte så bra för honom 😜

I morse lämnade vi Öland tidigt

  
Min pappa fyller nämligen 85 år i dag och vi skulle fira honom hos min syster i Ullared. Det var en lååååång väg hem! Vi gjorde ett snabbt pit-stopp hemma för att snabbt svida om. Presenten hade pappa redan fått i torsdags 

   
En korg full med matlådor med allt från kyckling-/, fläskfilégryta, korv stroganoff till pastagratäng m.m. (+ en janssons frestelse). Testade även att göra dessa påskgodisar jag hittade igen blogg – de var väldigt mumsiga!! Tror jag pappa tyckte oxå 👍🏻

Salta pinnar doppade i mjölkchoklad och så lite mandelägg på 👍🏻 Så enkelt och såå gott!

Nu får vi jobba ett par dagar för att till helgen åka till Götet med våra husbilskompisar (för närvarande utan husbil) och gå på Vin & Deli mässan 😊 Ser fram emot det mycket 👍🏻

  
Bjuder på en ”vardagsbild” från husbilen: Så här roligt har vi det när vi ska gå och lägga oss 😄😄😄 

Go Annandag påsk kväll på er 🐣

8 svar till “Vi hamnade i Degerhamn”

 1. Javisst vi laddar för Götet😊 Nästa påsk e vi me👍🏼 Vi hörs innan helgen. Kram

 2. För vår del blev säsongens premiär och påskhelg på västkusten, närmre bestämt Hafstens camping, resvägen var som rena husbils-släppet med ystra bilar i alla riktningar  härligt att se! Det är något med mig och campingbranschens klassificering som inte överensstämmer, ju fler stjärnor en camping fått ju sämre är den enligt min åsikt (tur jag är en person och inte talar för alla😉 ) och tyvärr blev så fallet också denna gång, oaktat campingens alla barnaktiviteter och en fin smaklig påskbuffé, dock utan sedvanlig Janssons Frestelse, vill vi ha mycket bättre standard på servicehusen och campingtomt man kan ta sig till och från och få plats på, men nu slapp vi iallafall högsäsongens prislapp och naturen var underbar! Men iallafall -Been there, done that! Så har startskottet gått för husbilssäsongen 2016 – härligt!

  • Ingen Janssons??? Meh?! Det är ju ett måste!
   Ja, campingstjärnor är inte alltid att förlita sig på 😜

  • Ha ha ha det är INTE synd om honom inte 😉 jag lovar!
   Tack för länken! Krka har vi tänkt besöka i sommar, och kanske nån båttur. Har inte bestämt vart vi ska efter Sibenik, kanske Trogir igen eller någon ö…. Finns såååå mycket man vill se!
   Ha de gott Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: