Caravan club

Jaha, så har man blivit medlem i Caravan club 😊. Såg att de hade ett väldigt bra erbjudande på Brobizz-avgiften – gratis 👍🏻, och eftersom vi tänker åka över Danmark ner till Kroatien i år, (ingen mer nattfärja med obefintlig sömn för oss inte!!!) + att vi tänkt ta en tripp till Danmark, så slog vi till 👍🏻


Där var även många fler förmåner: http://www.caravanclub.se/medlemsfoermaner/medlemsrabatter

Och givetvis billigare på Caravan Club campingar som t ex Norrvikens camping i Båstad👍🏻

Annars kämpar jag på med min karta! Kämpa är verkligen ordet!!! Var nära på att ge upp häromdagen! Bilderna jag laddat upp i kartan försvann efter cirka ett dygn – helt svart var rutan. Blir man trött eller blir man trött? Jag blev skitarg! Ännu argare blev jag när de för ANDRA gången försvann efter att jag laddat om dem ☹️

Men har man en sambo som är datanörd så brukar ju det mesta lösa sej (vad gäller sånt i alla fall 😉). Jag fick göra en ny blogg och länka bilderna därifrån! Google drive borde ju funka i Google Maps, kan man ju tro i alla fall – Google som Google lixom, men varför?? Nä, inte då! Så nu finns bloggen ”Våra husbilsbilder”. Funkar enbart som en ”bildserver” till min karta. Ännu mer meck, men det blir bra när det blir färdigt 🤓

Och e man stenbock så ger man inte upp i första taget 😎 (Micke e oxå Stenbock…).

Nu e Kroatien, Slovenien, Österrike, Italien och Tyskland klart – bara lilla Sverige kvar…. 😜 ett län i taget 🤓

4 svar till “Caravan club”

 1. Vi har varit medlemmar lite från och till beroende på om vi tycker att vi har någon nytta av det. De har fina och välordnade campingar till ett bra pris för medlemmar. Nu för tiden står vi aldrig på campingar i Sverige så vi är inte medlemmar just nu. Brobizz fick vi gratis genom Husbilsklubben 2015 kanonbra när man skall till Danmark.

  • Ja ställplatser är oftast till att föredra, men vill man vara säker på att få en plats är det ju bra med camping. Vi kör både och 👍🚐😊

 2. Starkt att du orkar bråka med tekniken!
  Jag hade gett upp för länge sedan, skall inte ens försöka 😂
  Men jag såg massa fina tyska ställplatser på bilderna…skall nog sno lite tips från er 🙈🙊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

52. Ett år som husbilspodd!🍾 Stora Husbilspodden

I Husbilsskolan pratar vi däck, kanske inte det första man går och tänker på men otroligt viktigt. Vi pratar om vad en ställplats/camping får kosta per natt. Lyssnaren Johan Banks undrar vad vi lyssnar på i husbilen när vi kör och här kommer lite oväntade svar😂. Vi firar dessutom 1 år som podd med tilltugg och massa bubbel…och vem i gänget är det som får stå för elen i två dygn? Restips: Holsljunga Camping & Café https://holsljungacamping.se Kommaframmat: “Förrätt” (detta blir det ofta när vi kommit fram på plats i Kroatien till Kommaframbubblet) Blanda en burk Philadelphiaost med en matsked creme fraiche, en nypa grovsalt och lite vitpeppar. Rör om och rulla in osten som en rulle i smörpapper. Lägg i kylen ett par timmar. När det är dags att servera, lägg ostklumpen i mitten av fatet och strö över stenbitsrom/kaviar, hackad rödlök och hackade rädisor, vid kanterna salta kex eller potatischips Kommaframöl: Hönö Lager från Hönöbryggeriet. Fruktig smak med inslag av ljust bröd, aprikos, örter och apelsinskal. Serveras vid 8-10°C till fläsk- och lammkött eller som sällskapsdryck. 5% Nr 30590 Elmia Husvagn Husbil: https://www.elmia.se/husvagn/ Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA poddkompisar Jeanette & Robban 😃 Jeanette och Robban har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
 1. 52. Ett år som husbilspodd!🍾
 2. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
 3. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
 4. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
 5. 48. Restips inför europaäventyr
%d bloggare gillar detta: