Caravan club

Jaha, så har man blivit medlem i Caravan club 😊. Såg att de hade ett väldigt bra erbjudande på Brobizz-avgiften – gratis 👍🏻, och eftersom vi tänker åka över Danmark ner till Kroatien i år, (ingen mer nattfärja med obefintlig sömn för oss inte!!!) + att vi tänkt ta en tripp till Danmark, så slog vi till 👍🏻


Där var även många fler förmåner: http://www.caravanclub.se/medlemsfoermaner/medlemsrabatter

Och givetvis billigare på Caravan Club campingar som t ex Norrvikens camping i Båstad👍🏻

Annars kämpar jag på med min karta! Kämpa är verkligen ordet!!! Var nära på att ge upp häromdagen! Bilderna jag laddat upp i kartan försvann efter cirka ett dygn – helt svart var rutan. Blir man trött eller blir man trött? Jag blev skitarg! Ännu argare blev jag när de för ANDRA gången försvann efter att jag laddat om dem ☹️

Men har man en sambo som är datanörd så brukar ju det mesta lösa sej (vad gäller sånt i alla fall 😉). Jag fick göra en ny blogg och länka bilderna därifrån! Google drive borde ju funka i Google Maps, kan man ju tro i alla fall – Google som Google lixom, men varför?? Nä, inte då! Så nu finns bloggen ”Våra husbilsbilder”. Funkar enbart som en ”bildserver” till min karta. Ännu mer meck, men det blir bra när det blir färdigt 🤓

Och e man stenbock så ger man inte upp i första taget 😎 (Micke e oxå Stenbock…).

Nu e Kroatien, Slovenien, Österrike, Italien och Tyskland klart – bara lilla Sverige kvar…. 😜 ett län i taget 🤓

4 svar till “Caravan club”

  1. Vi har varit medlemmar lite från och till beroende på om vi tycker att vi har någon nytta av det. De har fina och välordnade campingar till ett bra pris för medlemmar. Nu för tiden står vi aldrig på campingar i Sverige så vi är inte medlemmar just nu. Brobizz fick vi gratis genom Husbilsklubben 2015 kanonbra när man skall till Danmark.

    • Ja ställplatser är oftast till att föredra, men vill man vara säker på att få en plats är det ju bra med camping. Vi kör både och 👍🚐😊

  2. Starkt att du orkar bråka med tekniken!
    Jag hade gett upp för länge sedan, skall inte ens försöka 😂
    Men jag såg massa fina tyska ställplatser på bilderna…skall nog sno lite tips från er 🙈🙊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: