Det är drygt….

Alltså hur lång var inte januari?? Nu sniglar sej februari fram med små små små snigelsteg.  Jag vill det ska bli vår! Jag är trött på att sitta hemma i soffan och glo på dumburken / paddan, men vad ska man hitta på??? Totalt slut på idéer, idag t ex ska vi roa oss med att åka till tippen med vår gamla spis – tjoho! Uttråkad? Jag? Eh….

Inte nog med det, så är min syster i Karibien och lyxkryssar!! Hon skickar bilder på fantastiska badstränder, drinkar, bad med delfiner, deras fantastiska svit, med mera… E jag avundsjuk??? NäääääääääeeeeeeeeeaaaaaaAAAAAAAAA!!!! 

Så avundsjuk så att vi råkade boka en kryssning dit oxå 😄😄😄 om två år!!!! Ja det är sant, man kan boka så tidigt! Rätt otroligt, men vill man ha det bästa?!, åka med en splitter ny lyxkryssare, välja hyttläge osv så får man vara ute i god tid! Vi ska betala in den om 709 dagar 😄😄😄 helt galet jag vet

Men nu somnar man om vad gäller det, nu vankas husbilstider! ”Bara” en månad kvar, kanske möjligen en och en halv?! Längtar!!!🚐

I morgon blir det en liten tur till det stora gula varuhuset för att bunkra upp, så slipper man ta premiärturen dit🌷

Men nu som sagt – tippen👍🏻 sen bjuder min moster på min älsklingsrätt – levergryta. Kommer bli paltkoma IGEN!!! ❤️❤️❤️  

Ni glömmer väl inte Mello ikväll 🎼🎤 – go lördag på er 😊

14 svar till “Det är drygt….”

 1. Ni gjorde helt rätt i att boka en resa nu när det är trist, man känner sig genast lite bättre då ha ha ha! Vi har också kryssat en hel del, senast 2014 när vi åkte bl a till Istanbul. Det har blivit 7-8 kryssningar en i Karibien och resten i Europa. På Jamaica simmade vi med delfiner, fantastiskt upplevelse! Men den kryssningen jag uppskattade mest var nog den som tog oss bl a till Jerusalem, magiskt!
  Vi la inte så mycket pengar på hytten, man är ju nästan inte där alls. Pengarna la vi istället på utflykterna och paraplydrinkarna… det kostar på att ligga på topp!
  Men, nu längtar vi också till husbilslivet så det blir att ställa på den nästa månad. Jag och en vän planerar att åka ut själva utan gubbarna, bara med våra hundar och var sin husbil. Ha en fin helg!

  • Nu blir jag ju väldigt intresserad av Jerusalem 😄, får bli nästa kryssning! Det är det eller husbil! Charter har jag inget sug alls efter längre 😄 Tänk vad man kan ändra sej 😄
   Va kul det låter med en tripp med bara tjejer och hundar 👍🏻🚐🔆 Längtar verkligen så mycket nu tills det blir vår🌷
   Ha de gott kram

 2. Oj, har ni det så trist? Vi kanske skulle boka in en liten hotellövernattning någon helg? Hade varit skoj att dricka lite gott, äta en bit, shoppa och skratta😊 Nu längtar vi efter vår husbil, hoppas att den kommer innan påsk👍🏼 Kram💕

  • Vi vill jättegärna träffas 😊 och skratta 😄, men hotellövernattning blir det nog inte för oss mer i år (på denna sidan sommaren i alla fall). Ska ju till Stockholm om två veckor, sen får det f.n i mej bli vår! Och husbilen SKA UUUT! Har ni inte fått er husbil så kanske vi kan åka nånstans där vi tar husbilen och ni stuga /hotell? Öland i påsk t ex 🌷😊🔆 Ni bangar väl inte???? 😘

 3. Visst blir man sugen att ställa på husbilen och ta en runda när solen tittar fram 🙂 Vi ställer nog på så fort det blir lite varmare och man kan sitta ute i solen dock senast till påsk 🙂 Härlig kryssning ni har bokat men jag trodde det bara lite äldre som åkte på sådana :)) Mellon avklarad de bästa gick vidare direkt 😉

  • Bara fördomar 😃, precis som att det bara är pensionärer som åker husbil 😜
   Påsk ska vi definitivt vara ute på vägarna!! ….hoppas jag 😁😊

 4. kan du inte visa bilderna från din syster?När kommer hon hem?
  finns hon på instagram o du med?ha en bra vecka Med vänlig hälsning Åsa

  • Nja de bilderna får hon nog lägga upp själv 😃
   Kommer säkert ett eller flera inlägg på hennes blogg (finns bland mina ”bloggar jag följer” Lottaz). Vet inte exakt vilken dag hon kommer hem men förmodligen på torsdag eller fredag 😊. Håll utkik på hennes blogg i helgen 👍
   Ha en go vecka du oxå 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: