Gunilla-dagen

Det är väl ingen som har missat att idag är det Gunilla som har namnsdag?! ????????

Kan meddela att ALLA missade det här hemma! Fick påminna!?! Skulle inte behövas kan man tycka?! Förväntar mej kompensation ikväll! Kanske lite fotmassage… Tre-rätters med olika sorters vin… Hm ja jag kräver inte så mycket 😄

Annars händer det inte så mycket, for en sväng till Campea idag för att få lite ”feeling” 😄 Matilda följde med! In! Vi roar oss med att reta henne om att hon om ett par år, när hon har kille, villa, Volvo, hund och ett par små knattar, kommer att köpa en husvagn! Vi gick om kring där och visade henne vilka valmöjligheter hon hade 😄 Hon uppskattade det inte så mycket tror jag


Semlan vi köpte i stan däremot, uppskattade hon mer 😉

Projektet med att göra om camping- & ställplats kartan går framåt. Kroatien och Italien är klara – puh = 15 st!


Räknar ner till Stockholm och ”Caravan Stockholm 2016” i Kista den 20:e februari, ska bli jättekul!!

Avslutningsvis: Grattis alla Gunillor som läser det här 🎉, och till er andra – ha en riktigt härlig lördag 😊 och snart är det februari – Det närmar sej 🚐🔆🌷😊

10 svar till “Gunilla-dagen”

 1. Extra stort grattis på namnsdagen 🎂 – så oförskämt av oss att missa det😟 – vi som blev så spontant välkomnade och underhållna av er hemma hos er på vår hemväg i bil 😉

  Hurra på dig!

  • Ha ha ha tack så mycket 😄
   …fick varken fotmassage eller tre-rätters kan jag meddela!
   Men kanske nästa år?!…..😝

 2. Oj…grattis i efterskott :))…på Gunilladagen:). Visst får man abstinens när det känns länge till sommar camping. Då är det bra att gå o titta som ni. Vår yngsta son tittar på plåtisar. Få se om det blir en sån framöver för honom. 🙂 Vore kul om våra barn också börjar med camparlivet…som föräldrarna 🙂 Kram

  • Tack 😊
   Visst hade det varit roligt! För Matilda dröjer det nog ett tag…. Ett mycket långt bra tag 😃
   Men man vet aldrig👍
   Ha de gott Kram

   • Det är klart att det dröjer när man är ung, att veta hur o om man vill campa. Vår yngsta är 24 år. Han har campat i en campervan i Australien…därav titten på en plåtisar hemma 🙂 Såg nu att jag glömde säga: att jag hoppas vi ses på Kistamässan på lördan:) då ska vi också dit 🙂 Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

52. Ett år som husbilspodd!🍾 Stora Husbilspodden

I Husbilsskolan pratar vi däck, kanske inte det första man går och tänker på men otroligt viktigt. Vi pratar om vad en ställplats/camping får kosta per natt. Lyssnaren Johan Banks undrar vad vi lyssnar på i husbilen när vi kör och här kommer lite oväntade svar😂. Vi firar dessutom 1 år som podd med tilltugg och massa bubbel…och vem i gänget är det som får stå för elen i två dygn? Restips: Holsljunga Camping & Café https://holsljungacamping.se Kommaframmat: “Förrätt” (detta blir det ofta när vi kommit fram på plats i Kroatien till Kommaframbubblet) Blanda en burk Philadelphiaost med en matsked creme fraiche, en nypa grovsalt och lite vitpeppar. Rör om och rulla in osten som en rulle i smörpapper. Lägg i kylen ett par timmar. När det är dags att servera, lägg ostklumpen i mitten av fatet och strö över stenbitsrom/kaviar, hackad rödlök och hackade rädisor, vid kanterna salta kex eller potatischips Kommaframöl: Hönö Lager från Hönöbryggeriet. Fruktig smak med inslag av ljust bröd, aprikos, örter och apelsinskal. Serveras vid 8-10°C till fläsk- och lammkött eller som sällskapsdryck. 5% Nr 30590 Elmia Husvagn Husbil: https://www.elmia.se/husvagn/ Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA poddkompisar Jeanette & Robban 😃 Jeanette och Robban har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
 1. 52. Ett år som husbilspodd!🍾
 2. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
 3. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
 4. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
 5. 48. Restips inför europaäventyr
%d bloggare gillar detta: