Vilken vinterdag :)

Vaknade i morse upp till 14 minusgrader! Det är kallt för att vara på västkusten! Kaminen har gått för fullt idag vill jag lova! 

Väderprognosen lovade sol hela dagen, och vad gör man inte då om inte tar med sig kameran och går ner till stranden 😊

  
Vackert så det gör ont! Och så skönt med ljus och sol! Det har man ju inte varit bortskämd med den senaste tiden vill jag lova!

  
Resten av dagen har jag roat mej med att skanna in gamla foto och ladda upp dem till One drive, 7 album gjorda, 8 kvar 😁😁😁 Nu orkar jag inte mer idag! Väldigt smidigt att ha dem i ”cyberspace”! Dessutom kan man dela ut dem till nära och kära 👍🏻. Nu för tiden gör jag fotoböcker på Fujifilm istället för att framkalla foto och sätta i album, blir sååå himla bra!

9 svar till “Vilken vinterdag :)”

    • Mycket bra! Har gjort det i flera år nu, mycket jobb att välja ut bilder men så roligt att titta i när man sen får den på posten 😊

  1. Vilka fina vinterbilder:) Duktigt fotat 🙂 Solen är ju rätt vacker när man får se den. Hos oss är den längre ner än. Inte så många soliga dagar faktiskt. Jag har inte ron i kroppen att sätta mig med att välja foton o göra fotoböcker…jag kan inte välja bilder, jag vill ha med alla bilder…men då blir det en stoooor och tung fotobok :-)) haha. Ha det fint. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: