Upper house spa och födelsedagsfirande

Oj vilken kanonhelg vi haft!

I går morse väckte jag Micke tidigt för att fira hans födelsedag (i förskott, för han fyller i morgon). Han fick vacker sång 😉 och paket – ett paket som varade ett tag 😄😄😄


Han fick biljetter till campingmässan i Kista – Caravan Stockholm 2016 – i Februari 🚐 med tillhörande resa / hotell. Men för att göra det lite roligare hade jag gjort ett collage och sedan skickat in det till Fujifilm för att göra ett pussel av det hela😄. Det var inte i går han pusslade precis, så det tog en stund innan han fick reda på vad det var han fått 😄😄😄

Därefter åkte vi ner för att se om frukosten på hotellet fortfarande var vår favorit. Kan meddela att så definitivt är fallet! Där fanns allt man kunde önska sej! Frallor och bröd i olika slag och former, och som luktar som de kom direkt från bagaren. Underbar äggröra med bacon som inte badar i fett! Pannkakor och croissanter. Ja jag kan fortsätta hur länge som helst

Och jag åt hur mycket som helst 😖😖😖 Nu blir det till att ta tag i träningen 😁😁😁

Efter lite shopping på stan, var det dags för spa och massage på Upper house på Gothia – Mickes julklapp 😊 mycket upplevelser blir det ☺️


Det var helt fantastiskt! Kanon service och nästan helt ensamma var vi 😊 Man fick var sin morgonrock med tillhörande tofflor (att ta med hem om man ville ). Utomhuspoolen var ju helt klart häftigast, dessutom snöade det när vi var där. När bubbelbadet var av, såg man taxibilarna köra rätt många meter nedanför våra fötter -glasgolv 😝 rätt svindlande!!


Efter att ha badat i två timmar och fått 50 min klassisk svensk massage, av en väldigt duktig massös, var man mer än matt  😊

Upper house öppnade för ca två år sedan då de byggt på 4 våningar ovanför det befintliga Gothia Towers som blev Upper house + ytterligare ett torn. Väldigt häftigt men hotellet slår inte Posthotellet ändå 😊 Deras varma snygga inredning, utomordentliga service och som sagt…. frukosten 😍😍😍😍

Som avslutning på dagen hade vi bokat bokade vi bord på Kometen. Var sugen på lite husmanskost efter all julmat och utemat. Det visade sig vara ett väldigt klokt val! Micke beställde Wallenbergare och jag tog kalvlevern, båda med tillhörande potatispuré. Det var det bästa vi ätit på länge 😍 och ett väldigt mysigt ställe. Mannerström han kan han!!

  
Imorgon e de dags att hoppa in i ekorrhjulet igen, och boka in lite träningspass på Vindstyrkan tror jag 😄🏋🏼🚴🏻 Vågar inte tänka på att räkna alla kalorier vi fått ihop i helgen😁😁😁 för att inte tala om jul- och nyårshelgen 😖

God fortsättning allihopa

14 svar till “Upper house spa och födelsedagsfirande”

 1. OJ,oj vilket firande, ni haft. Här kan verkligen tala om att fira. Badet har vi bara kollat på utan att pröva. Men sista bilden, du menar väl inte att det uppstått en spricka, efter ett sådant firande? Det måste vara ett skämt. Kram & fortsätt att må gott!

 2. Åh – måste vart en hisnande känsla att hänga där ute i badet 😄så kill i magen-aktigt! Härligt att få se och få mer inspiration av så kanske vi vågar oss upp dit också 😉

  Ha nu en fin fortsättning på det nya året och god vardag 😊

  • Ja det bar verkligen häftigt 👍 att det snöade gjorde ju att det blev ännu märkligare 😃
   Go vardag på er oxå 😊

 3. jag hajjade oxå till på sprickan ;-)…men förstod att så inte var fallet :). Vi ska också till Stockholm o Kista. Hoppas vi ses.Kram till er….o grattis Micke 🙂

  • Ha ha ha ja jag ska nog inte använda just den colllagemallen mer 😄
   Va trevligt att ni oxå ska dit, hade varit kul att träffas 😊🚐
   Ha de gott Kram

  • Man ska ta varje tillfälle att fira det som kan firas 😊 man lever ju bara en gång🎉
   En mycket härlig helg 😊
   Ha de gott 🔆

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: