God fortsättning!

Idag känns det inte som en måndag inte 😊. Klämdagarna mellan jul och nyår brukar jag alltid vara ledig. När jag tänker efter tror jag att jag egentligen aldrig har jobbat de dagarna… 🤔 Dels beror det på att det blir en härligt (behövlig) längre ledighet, och dels fyller jag år 😊 så under dessa dagarna blir mest mys 😊
Julafton var också mysig. Var lite orolig för hur det skulle bli eftersom barnen (som e så små… 😁) skulle fira med sin pappa på eftermiddagen/ kvällen, men vi fick en mysig julfrukostbrunch där det inte saknades något!


Därefter var det dags för julklappsutdelning 🎅🏻


Mickes julklappar gick under temat ÖL, ett stort ölglas i form av en stövel av Matilda och en ”ölback” med olika sorters öl (ölprovning kan man säga) i en praktisk back av Simon – ja, jag hjälpte honom lite på Systemet…. 😄

På eftermiddagen for vi till min moster för att fira jul med min pappa och syster. Där fortsatte vi med frosseriet! Men så ska det ju vara enligt den gamla bondepraktikan, eller hur var det nu min syster sa 😄


Lite sällskapsspel i form av Sequence (väldigt roligt spel faktiskt, som kan rekommenderas!) Det ska vi ha med i husbilen till våren! Jag tycker det är jättekul att spela spel / kort, men har en sambo som hellre sitter med sin ajpadd tyvärr 😕, men detta spelet gillade han 😊

Sen blev det ju självklart julklappspelet. Det piggar upp efter och under paltkoman 😄

Det blev en väldigt mysig julafton 🎅🏻

Juldagen behövdes för att återhämta sig 😄😄😄, för att återigen äta mer mat på Annandagen. Denna gången hos min syster, där det skulle bli lite mer julklappsutdelning eftersom de inte träffat barnen på julafton. Det blev ännu mer god mat med tillhörande dryck 🍷. Då är det ju bra att ha med en privatchaufför 😉


Min goa lilla familj 💝

10 svar till “God fortsättning!”

  1. God fortsättning, vi ser att ni haft det bra & Grattis till på köpet. Själv kan jag inte minnas när jag var ledig i mellandagarna. Juldagen och annandagen var jag ledig och återhämtade mycket, men sedan var det dags igen. Ganska skönt också, att jobba helgdagarna, när telefon är tyst. Ha det gott.

  2. Då får jag önska dej grattis på födelsedagen i efterskott;-) Ni ser ut att ha haft en härlig jul. Det bästa är när man får ha hela familjen vid sin sida:) Kram o Gott Nytt År

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

53. Getingfällor, restips och ett oväntat samtal Stora Husbilspodden

I husbilsskolan får vi lära oss om olika värmesystem i våra husbilar. Det blir fläskpannkaka i omniaugn, lyssnarmail och en väldigt god kommaframöl. Peter har fått ett oväntat samtal om sin nya husbil som han väntar på, och i restipset får vi följa med Maria o. Christian Stadling till Danmark. Elmia Husvagn Husbil https://www.elmia.se/husvagn/ Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA podkompisar Jeanette & Robban 😃 Jeanette och Robban har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
  1. 53. Getingfällor, restips och ett oväntat samtal
  2. 52. Ett år som husbilspodd!🍾
  3. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
  4. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
  5. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
%d bloggare gillar detta: