Från oss – till Er: God Jul!

Vill önskar alla en riktigt härlig julhelg!

  
När jag satt och gick igenom alla mina kort för att göra detta julkortscollage, så inser man vilket år vi haft!!! Jösses va mycket vi sett och upplevt 😊 Det var inte lätt att välja ut bilderna inte, fick gallra flera gånger!!!

Jag är verkligen så glad att jag började blogga för ett par år sedan, för inte nog med att jag tycker det är roligt, så har vi fått så många nya vänner och bekanta – andra bloggare som bloggläsare! 

Det är verkligen roligt att ni kommenterar / hör av er 😊. Ännu roligare när man stöter på er på vägarna!🚐☺️

Ikväll ska jag tvinga min lilla familj att spela Bingolotto. Det är en tradition sedan avlägsen tid. Vi spelar det en gång om året helt enkelt! Punkt slut!

  
Det jag förtränger (från år till år) är hur det hela slutar…. Jag sitter med min duttpenna och spelar sista spelet (på 4 lotter) själv! För att alla tröttnat…. Och jag avslutar kvällen med orden: ”Vilket jävla skitspel!” För man vinner ju verkligen aldrig!!  Ändå…. har vi 4 nya lotter för kvällens spel och ikväll tror jag det händer!! Vi ska ha färgfemman! Ni ska få se 😄😄😄 

Än en gång: VERY MERRY CHRISTMAS!!!🎅🏻💝🌲🎁🎉

18 svar till “Från oss – till Er: God Jul!”

 1. Visst är det roligt med alla man lär känna via bloggandet! Och haha, vilken rolig tradition! Jag har faktiskt aldrig spelat bingolotto, så jag vet inte ens hur man gör… 😉 Önskar en riktigt God Jul!

 2. God efterjul på er! Hoppas att ni bidde vinnare efter spelkvällen så att ni kan köpa några extra lådor rosé till sommar’n och nån fräck ny teknik att skölja ner den med! 😘😘

  • Det gick som vanligt 😕
   Men vi ska nog kunna ordna fram ett par flaskor till sommaren ändå 😄 och en ny teknisk pryl fick jag i födelsedagspresent 😄 (kommer på bloggen inom kort)
   Såg dej i tidningen idag – tänk va tiden går fort! Grattis 😊
   Gott Nytt på er 🎉

 3. Såg/hörde er inte på hela kvällen 😳
  Tog ni nån vinst? Vi satt 6 pers med varsin dubbellott och undrade varför vi utsätter oss för detta varje uppesittarkväll. Vår Matilda vann lotter till nyår, så hon har tänkt att vakna som miljonär till 2016 😁

  • Nä det blev som vanligt! Förstår inte heller varför vi sitter där år efter år.. Håller tummarna för er Matilda på nyår ✊🏻✊🏻

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: