Julgran och födelsedagsfirande 

Oj vad en helg går fort! Det gör i och för sej veckorna också just nu. Har knappt förstått att vi redan är inte i mitten av december!!! Kanske om här varit lite snö så hade man fått lite mer julkänsla!

Igår var jag och shoppade helt själv på det stora gula varuhuset😊. Ja alltså helt själv var jag ju knappast, men jag var utan ”svans” som dånar in i en om man skulle stanna tvärt 😄😄😄. När jag gjort klart alla mina inköp for jag vidare in i de djupa Ullaredsskogarna för att hämta hem min gran som jag valde ut härom veckan 😊

 
Blött var det i skogen så man fick ha rejäla gummistövlar!!

Idag har vi varit och firat en väldigt söt och go tös i Slöinge – Maja 4 år

  
Bästa presenten var kanske att hon till sommaren ska få en lillebror eller lillasyster 😊. Stort grattis familjen Bergqvist/Eriksson ❤️

Väl hemma funderade jag lite på om man kanske skulle kunna smyga in granen i huset…. Misstänkte att det skulle bli svårt, så jag la fram min idé och då ingen protesterade eller tyckte jag var skvatt galen (i alla fall var det ingen som sa det högt ut) så satte jag fart 😊

Nu står den där grön och grann – visst e de mysigt 😊

  
Måste dela med mig av min favoritjullåt just nu:

2 svar till “Julgran och födelsedagsfirande ”

  1. Vi va i det stora gula huset idag! Lugnt och lite folk😊 Härligt att Matilda fått körkort, nu ryker bilen😜 Ha de gott, nu e jag ledig fram till den 11/1-16😉

    • Var där igen i fredags igen 😄😄 fick byta lite som inte passade och så skulle Simon köpa julklappar. Var helt lagom med folk 👍🏻
      Låter gott att vara ledig så länge! Själv jobbar jag bara två dagar till, sen är jag ledig till den 4:e 😊🎅🏻
      Ha de gott Kramiz🕯🕯🕯🕯

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: