Julstaden Göteborg ❤️

I fredags for vi raka vägen från jobbet upp mot Göteborg, mitt i stormen Helga 💨. Micke hade överraskat mej med en hotellweekend där + jul på Liseberg 😍 Idag har vi nämligen varit förlovade i ett år ❤️ och det skulle vi fira 😊

Efter att vi installerat oss på hotellet gick vi till Hard Rock café för att inte lite mat. Jag som varit på jullunch tidigare på dagen, var fortfarande mätt 😳 men det var bara att lossa lite på skärpet så fick man ner lite till 😀

  
Fick inte helt oväntat paltkoma och vi fick gå en runda – en lång runda 

  
De kan det där med julbelysning i Göteborg! 

På lördagen vaknade vi av regnet som smattrade på fönsterbläcket 😕. Så efter en stadig frukost (det bästa med att sova på hotell 😄) beslöt vi oss för att gå till Femman-huset och hoppas att det skulle sluta så småningom. Vi hade tur! Det hade faktiskt slutat när vi kom ut därifrån 😊. Micke var väldigt tålig! Många affärer blev det, och en del kassar att bära på 😄. Vi begav oss mot Haga och julmarknaden där. Tyvärr var det nog många som struntat i att åka dit och ställa ut p g a vädret, för någon stor julmarknad var det verkligen inte. Men Haga är Haga och dit måste man gå, regn? storm? eller annan form av dåligt väder!!! Haga är så mysigt!

Sen var det dags för lite lunch, hittade en jättemysig restaurang på avenyn – me like mycket!!! Fransk, och vad äter man inte då om inte Moule?! 😍 Le Pain Francais hette den👍🏻

  
Efter mellanlandning på hotellet så gick vi till Liseberg 🎅🏻. Och tro det eller ej, vädret var fortfarande på vår sida! Inte en droppe regn 😊

  
Kan man få mer jul feeling? Möjligen med snö, men de hade fejksnö och det funkade faktiskt riktigt bra 😊. 

Träffade på våra husbilsvänner Roger och Lena och satt oss ner och tog en öl med dem, till barnens stora förtret! De ville ju åka åka åka och åka 😄

  
Själva åkte vi inte, inget för mej! Har för bra balans, blir illamående av Kaninresan typ 😶 

Rolf Bergs lilla julbod kunde jag ju inte hålla mej borta ifrån, blev en ny tomte i år oxå 🙃 med en liten hund 

  
På kvällen hade vi bokat bord på Berzelius bar & matsal, det blev oxå en riktig höjdare. Mer mat 😄😄😄 Svensk tapas 👍🏻 jag gillar inte vanlig tapas men det här var grejer! Skaldjurskanape, hummersoppa, västerbottenostpaj, renkött och ost med hjortronsylt

 
Det blev mycket mat i helgen ser jag nu 😁. Får bli vatten och knäckebröd resten av veckan tror jag….. Tur man inte åker på sånt här alltför ofta!! Men vi ”motionerade” mycket oxå! I lördags gick vi 1,5 mil! Shopping är en bra motionsform 😄

8 svar till “Julstaden Göteborg ❤️”

  1. Tack för en trevlig stund på Liseberg , ölen satt gött👍. Sen hann vi ju med en fika på Ikea också💕 Ha de gott! Kram på er🎅

  2. Där hade ni en fin helg. Jul på Lisseberg måste ha varit fint…med all belysning. Det är det bästa med julen…med allt pynt:) Ni såg ut att fått äta en massa god mat också:) Grattis till årsdagen. Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

53. Getingfällor, restips och ett oväntat samtal Stora Husbilspodden

I husbilsskolan får vi lära oss om olika värmesystem i våra husbilar. Det blir fläskpannkaka i omniaugn, lyssnarmail och en väldigt god kommaframöl. Peter har fått ett oväntat samtal om sin nya husbil som han väntar på, och i restipset får vi följa med Maria o. Christian Stadling till Danmark. Elmia Husvagn Husbil https://www.elmia.se/husvagn/ Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA podkompisar Jeanette & Robban 😃 Jeanette och Robban har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
  1. 53. Getingfällor, restips och ett oväntat samtal
  2. 52. Ett år som husbilspodd!🍾
  3. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
  4. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
  5. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
%d bloggare gillar detta: