Julgalan i Halmstad

Igår kväll var vi bjudna på julbord med jobbet på julgalan i Halmstad. Wow vilken show de bjöd på. David Herlenius var konferencier, sedan var det Lena PH, mums-Måns, Jill Johnsson, Ola Salo, Hasse Andersson, Miss Li och Petter. Höjdarunderhållning!!!

  
MEN logistiken var katastrofal! För det första tog det ca 40 minuter innan vi kom in och fick våra platser. Stod som packade sillar och trängdes – inte särskilt trevligt. Däremot var platserna nog de bästa i lokalen så det kan man verkligen inte klaga på, och lokalen var jättefint juldekorerad med mängder av ljus, men i övrigt! Vilken röra! 

Sedan var det dags för nästa kö: till maten. De hade ingen grönkål!!!!!!!! Va!?! Bor vi inte i Halland???? 🤔😭 Blev bara att man tog mat en gång för man orkade helt enkelt inte stå i en så lång kö två gånger! Man drack i stället lite mer än man borde, för det gick fort att beställa, så denna dagen kan man stryka ut almanackan 💤🤕 

Nä, hade man vetat vad man vet idag, hade vi ätit julbord på någon restaurang och sedan gått och sett showen efteråt, för den var verkligen superbra👍🏻🎅🏻🎉

6 svar till “Julgalan i Halmstad”

 1. Så himla avis jag blir – shower är ju så underhållande och entusiasmerande!! Kanske skulle man söka jobb hos er 😉 och bli galant medbjuden 🎩

  Håll er väl förankrade inomhus ikväll och inatt – här hör vi vinden tillta – hu.

  • Ja det var verkligen en trevlig tillställning 😄 men som sagt logistiken… Stod t o m om det i tidningen idag, där har de lite att jobba på till nästa år! Men allt som allt en mycket trevlig kväll, som följdes av en väldigt kort söndag 🤕💤

 2. Trist när det inte blir som man har tänkt. Vi gottar oss i Benidorm, långt bort från julbord och julstress. Men snart är det dags att bege dig hemåt. Kram och firtsatt trevlig advent!

  • Åhh låter ju helt underbart!! Här har det blåst i hatten vill jag lova!! Nästan orkan!
   Följer er på bloggen 😊 ha de gott på varmare breddgrader och kör försiktigt hem 🚐😊 Kram

 3. Åhh det är så kul med musik shower. Bra artister fick ni höra på ser jag. Tråkigt dock med alla köer till mat och så. att det är trångt ..det brukar det vara på såna ställen med mycket folk. Ha det fint:) Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: