Julmarknad och Matildas födelsedag

I dag är ingen vanlig dag, för idag är det Matildas födelsedag HURRA HURRA HURRA

  
Mitt favoritkort är det i mitten, skrattade hur länge som helst när jag satt och valde ut bilder i morse 😄😄😄

Ja man vet vad man gjorde vid den här tiden för 18 år sedan 😁 inte förrän kl 22:00 tittade hon ut 😄

Idag har vi varit på julmarknad på Tjolöholm, jisses va kallt det var!! Har eldat hemma hela eftermiddagen och varit och tränat men är ändå fortfarande kall om benen 😁

  
Men det är mysigt med julmarknad! Dagens inköp: inte så fasligt söt glögg, och olika sorters marsipan; päroncognac, romrussin, och ett par till olika sorter Mmmm och jag får ha dem ifred! För Micke äter inte marsipan 😄 och barnen gillar inte spritsmak i godis (smart e jag!!!!)

  
Sen roade jag mej med att göra en dörrkrans av riset vi var och hämtade u de djupa Ullareds skogarna förra helgen

  
Råkade sätta upp adventskransarna i vardagsrummet i veckan 😄 det var ju så mörkt, men det är ingen som ser det mer än vi 😄 för vi har rätt insynsskyddat på baksidan 😄😄😄 Har jag sagt att jag gillar julen?? 😉

7 svar till “Julmarknad och Matildas födelsedag”

 1. Passade perfekt med den marknaden för dej som gillar julen:)) Vi har också varit på jul marknad…eller gammeldags marknad som den hette:)) Vilken fin krans du gjort . Kram

 2. Åh så trevligt och mysigt! Födelsedagskaöas och julmarknad – och egna fina adventskransar till julälskaren Nilla 🎅

  Vi var på julmarknad redan förra helgen på internatskolan jag gick på…. nyss… ⌛ för åttiotalet var väl nyss 😲 😉

  Mys på er – och grattis till Matilda 🎂

  • Åhh Tyskland de kan jul de!!!! Jag e avis!!!
   Vi ska till Göteborg i helgen och jul på Liseberg bland annat, du har inga bra restaurang tips?? 😉
   Ha de gott 🎅🏻🕯🕯

   • Oj, det finns massor 😂 Försöker hålla mig närheten av Liseberg…🤓
    Medelhavsmat; Taras på Södravägen, Jalla Jalla på Vasagatan, Grekiskt på Athena på Engelbrektsgatan (Heden)
    Annorlunda (högre prisklass) MrP vid Götaplatsen
    Asiatiskt på Toso på Götaplatsen
    Mannerströms; Kometen vid Vasagatan (länge sen vi var där)

    Lycka till 💞 o ha en kul helg!

   • Tack för alla tipsen 😊 nu har jag lite att googla på 😄
    Få se vart vi hamnar då 👻💃🏻🍻🍷🍽
    Ha de gott 🔆🕯🕯

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

52. Ett år som husbilspodd!🍾 Stora Husbilspodden

I Husbilsskolan pratar vi däck, kanske inte det första man går och tänker på men otroligt viktigt. Vi pratar om vad en ställplats/camping får kosta per natt. Lyssnaren Johan Banks undrar vad vi lyssnar på i husbilen när vi kör och här kommer lite oväntade svar😂. Vi firar dessutom 1 år som podd med tilltugg och massa bubbel…och vem i gänget är det som får stå för elen i två dygn? Restips: Holsljunga Camping & Café https://holsljungacamping.se Kommaframmat: “Förrätt” (detta blir det ofta när vi kommit fram på plats i Kroatien till Kommaframbubblet) Blanda en burk Philadelphiaost med en matsked creme fraiche, en nypa grovsalt och lite vitpeppar. Rör om och rulla in osten som en rulle i smörpapper. Lägg i kylen ett par timmar. När det är dags att servera, lägg ostklumpen i mitten av fatet och strö över stenbitsrom/kaviar, hackad rödlök och hackade rädisor, vid kanterna salta kex eller potatischips Kommaframöl: Hönö Lager från Hönöbryggeriet. Fruktig smak med inslag av ljust bröd, aprikos, örter och apelsinskal. Serveras vid 8-10°C till fläsk- och lammkött eller som sällskapsdryck. 5% Nr 30590 Elmia Husvagn Husbil: https://www.elmia.se/husvagn/ Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA poddkompisar Jeanette & Robban 😃 Jeanette och Robban har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
 1. 52. Ett år som husbilspodd!🍾
 2. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
 3. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
 4. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
 5. 48. Restips inför europaäventyr
%d bloggare gillar detta: