Det känns lite konstigt…

… och det tycker nog våra grannar oxå! Det är första fredagen på väldigt länge som husbilen står hemma på uppfarten! 😄 I morgon ska den packas och städas ur, för att sedan åka till sitt vinter-ide.

  

Det är mysigt med höst och hemmakvällar oxå. Det går lite smidigare att laga maten, och ta hand om disken 😉. Jag tycker om alla årstider – när de är som de ”ska vara”! I år har vi haft en helt underbar höst!! Jag hoppas på en lika underbar vinter, med SNÖ!!!! 

Det börjar lacka mot jul 😄 Gekås har tänt sin julbelysning 

  
och då är det dags!! Man får börja! Det har min syster sagt! 😊 Så på söndag åker mina vinröda gardiner upp i vardagsrummet, sen får vi se…. Kanske smyger jag upp någon liten diskret tomte lite här och där, som knappt syns…. 😄 Har jag sagt att jag gillar jul?!? 😄

Min ”best-of 2015” är på G! Men jag får nog dela upp den på ett par inlägg för dels har det har varit en lång och fantastiskt säsongen på många olika sätt, och dels kommer jag få blogg-abstinens framöver, så jag får ”spara” det jag kan skriva om 😄😄😄 

Vi suger oxå på ”Våra husbilsresors ställplats 2015”! Nominerade är: Borgholm (återigen), Marstrand, Halmstad hamn och Marstrand

Ett svar till “Det känns lite konstigt…”

 1. Låter mysigt – och som du sagt att avställd husbilssäsong gör att man längtar och har nåt gott att se framemot när husis ställs på igen ☺ Det ser vi så framemot 😀

  Vi har våran kvar på parkeringen hemma men även här lider en tiden mot sitt slut och jag får fler kvadratmeter att ev skotta snö på 😉

  Portionera ut Best of vetja – så vi får lagom doser 😅

  Happy hemmahelg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

52. Ett år som husbilspodd!🍾 Stora Husbilspodden

I Husbilsskolan pratar vi däck, kanske inte det första man går och tänker på men otroligt viktigt. Vi pratar om vad en ställplats/camping får kosta per natt. Lyssnaren Johan Banks undrar vad vi lyssnar på i husbilen när vi kör och här kommer lite oväntade svar😂. Vi firar dessutom 1 år som podd med tilltugg och massa bubbel…och vem i gänget är det som får stå för elen i två dygn? Restips: Holsljunga Camping & Café https://holsljungacamping.se Kommaframmat: “Förrätt” (detta blir det ofta när vi kommit fram på plats i Kroatien till Kommaframbubblet) Blanda en burk Philadelphiaost med en matsked creme fraiche, en nypa grovsalt och lite vitpeppar. Rör om och rulla in osten som en rulle i smörpapper. Lägg i kylen ett par timmar. När det är dags att servera, lägg ostklumpen i mitten av fatet och strö över stenbitsrom/kaviar, hackad rödlök och hackade rädisor, vid kanterna salta kex eller potatischips Kommaframöl: Hönö Lager från Hönöbryggeriet. Fruktig smak med inslag av ljust bröd, aprikos, örter och apelsinskal. Serveras vid 8-10°C till fläsk- och lammkött eller som sällskapsdryck. 5% Nr 30590 Elmia Husvagn Husbil: https://www.elmia.se/husvagn/ Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA poddkompisar Jeanette & Robban 😃 Jeanette och Robban har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
 1. 52. Ett år som husbilspodd!🍾
 2. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
 3. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
 4. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
 5. 48. Restips inför europaäventyr
%d bloggare gillar detta: