Det känns lite konstigt…

… och det tycker nog våra grannar oxå! Det är första fredagen på väldigt länge som husbilen står hemma på uppfarten! 😄 I morgon ska den packas och städas ur, för att sedan åka till sitt vinter-ide.

  

Det är mysigt med höst och hemmakvällar oxå. Det går lite smidigare att laga maten, och ta hand om disken 😉. Jag tycker om alla årstider – när de är som de ”ska vara”! I år har vi haft en helt underbar höst!! Jag hoppas på en lika underbar vinter, med SNÖ!!!! 

Det börjar lacka mot jul 😄 Gekås har tänt sin julbelysning 

  
och då är det dags!! Man får börja! Det har min syster sagt! 😊 Så på söndag åker mina vinröda gardiner upp i vardagsrummet, sen får vi se…. Kanske smyger jag upp någon liten diskret tomte lite här och där, som knappt syns…. 😄 Har jag sagt att jag gillar jul?!? 😄

Min ”best-of 2015” är på G! Men jag får nog dela upp den på ett par inlägg för dels har det har varit en lång och fantastiskt säsongen på många olika sätt, och dels kommer jag få blogg-abstinens framöver, så jag får ”spara” det jag kan skriva om 😄😄😄 

Vi suger oxå på ”Våra husbilsresors ställplats 2015”! Nominerade är: Borgholm (återigen), Marstrand, Halmstad hamn och Marstrand

Ett svar till “Det känns lite konstigt…”

  1. Låter mysigt – och som du sagt att avställd husbilssäsong gör att man längtar och har nåt gott att se framemot när husis ställs på igen ☺ Det ser vi så framemot 😀

    Vi har våran kvar på parkeringen hemma men även här lider en tiden mot sitt slut och jag får fler kvadratmeter att ev skotta snö på 😉

    Portionera ut Best of vetja – så vi får lagom doser 😅

    Happy hemmahelg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: