Vilken söndag i Åkulla!

Det blev sol 😄 Jag älskar våra morgonpromenader, och extra härligt är det när man har så vackra omgivningar så att det nästan gör ont

Det var det i söndags🔆

  
Micke blev trött på mig när jag bara stannade hela tiden för att ta kort – men så är det, han får väl göra en bredbandskoll eller nått under tiden! 

Finns det något vackrare än höstlöv mot en klarblå himmel? Jag låter ju nästan religös!!!

  
Hade kunnat strosa hur länge som helst där i skogarna, men vardagen kallade 😢

  
Har hoppat av min fotokurs i vredesmod! Den passade inte mej helt enkelt! Hade helt andra förväntningar! T ex att man kunde ställa frågor till läraren och få svar! Att man skulle lära sig på annat sätt än att läsa igenom pdf:filer, t ex små videoklipp (den var på distans) och att man skulle få omdömen om sina bilder lite snabbare än veckan därpå…. 

Men men, jag är kanske ”kräsen” och har höga förväntningar, men  när man betalat 1800kr för sex tillfällen så kanske man kunde förvänta sig att man lärt sig något mer än man redan kunde?!  Jag skrev i alla fall till Studieförbundet vuxenskolan och beskrev varför jag hoppade av och tyckte jag skulle bli kompenserad för detta. De betalade tillbaka hela min kursavgift!!! Det förväntade jag mej faktiskt inte! 👍🏻 kanske på sin höjd rabatt på en annan fotokurs, men tillbaka hela avgiften!! 👍🏻 

Får hitta en annan fotokurs istället – inte på distans, och med en annan lärare!!! Men det får nog bli till våren 📷

13 svar till “Vilken söndag i Åkulla!”

  • Hejsan det var längesedan vi såg er på vägarna 😊
   Tack va roligt du gillade dem ☺️
   Ha de gott ☀️

 1. Ser ut som om du kanske inte behöver så mycket fotokurs med så snitsiga bilder 😉 men jag förstår, du vill självklart lära mer så lycka till 📷 när det är dags igen!

  I löv it 🍁

  • Tack ☺️ det är verkligen jättekul att ta kort tycker jag. Ibland får man till det, men många gånger inte 😃
   Ha de gott i det fina höstvädret 🍁😊🔆

 2. Härliga höstbilder. Jag gick med i en fotoklubb och var med ett par år, sedan tröttnade jag. Jag gick med för att se och lära, men få ville dela med sig. Det var mest mest en klubb för inbördes beundran. ”Jag fotar bara stuprör”, sa en äldre herre, andra fotar dörrar så jag blir helt trött. Men alla får göra som de vill, ingen kritik över detta, men det passar inte mig. Jag vill ta en bild -och det är en story! Kram

 3. Fina bilder! Fotografiska har bra fotokurser, har gått där själv. Mycket bra lärare, Lucka till!

  //Dan

 4. Vilka fina bilder du tagit. Känner igen det där, med att maken blir lite less när man bara ska stanna o fota hela tiden :-)) Kram till er

  • Tack ☺️ visst är det roligt att fota! Och ser man nått fint så måste man ju bara föreviga det 😊 så är det bara 🔆
   Kram

  • Tack så mycket 🙂
   På hösten är det väldigt tacksam att ta kort, speciellt en sån här höst som i år, med sol nästan varje helg 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: