Skallkrokens hamn i Haverdal

Idag har jag varit ledig. Startade dagen med att följa med Matilda på en körlektion kvart i åtta – mycket intressant! De har ändrat en del på körlektionerna på tjugo……fem…sex år 😁😁😁 alltså kan det verkligen stämma?? Har jag haft körkort i 26 år???😯 ??? Kontroll före körning?! Finns inte längre! Men annars var det mesta detsamma😊 

Sen var det lite handla, städa och packa husbilen

Men det bästa: min moster bjöd på min älsklingsrätt – levergryta (hon och pappa tog sig även en liten rackare för matsmältningen 😉) Ingen kan laga bättre levergryta än min moster ❤️ Tack än en gång Gunsa 😍

  
När Micke kom hem från jobbet åkte vi den långa långa vägen till Skallekrokens hamn ställplats i Haverdal (ca 2-3 mil). De har bara tre husbilsplatser, men oj vilka platser!! Måste vara helt fantastiskt på sommaren när man kan bada!

  
Ändå har vi faktiskt aldrig varit här, men nu var det dags! Eller aldrig varit här ?! är väl kanske inte helt sant, Micke är ju uppvuxen här i Haverdal. Men vi har aldrig stått på ställplatsen! 

Mickes bröder fyller 25 år på söndag,  så imorgon blir det 50 års kalas 😄. Eftersom det var så långt hit, bestämde vi oss för att åka redan idag 😄

Gjorde en Janssons hemma innan vi åkte, så det blev en sen påskmiddag eller var det en tidig julmiddag?? 

  
Gott var det i alla fall, men jag hade glömt sillen 😁inget jag äter själv så det var väl därför jag inte riktigt tänkte på det…. Fick bannor av både Simon och Micke 😕 men de var rätt nöjda ändå

Här e väldigt fint i Haverdals hamn  det kan vi konstatera 😊

 

4 svar till “Skallkrokens hamn i Haverdal”

 1. En LJ serverad – litet julbord – mums 😄

  Månne ungsformen med Janssons ha pärlemoraprikos kulör… ser ut som min barndoms karotter 😍

  Helg på er!

  • Ha ha det stämmer så bra! Det är min mammas gamla form – stort kult-värde (för mej) En Janssons e inte en Janssons om det inte görs i den formen 😄
   Ha e go helg ni oxå 😎🔆🚐

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

52. Ett år som husbilspodd!🍾 Stora Husbilspodden

I Husbilsskolan pratar vi däck, kanske inte det första man går och tänker på men otroligt viktigt. Vi pratar om vad en ställplats/camping får kosta per natt. Lyssnaren Johan Banks undrar vad vi lyssnar på i husbilen när vi kör och här kommer lite oväntade svar😂. Vi firar dessutom 1 år som podd med tilltugg och massa bubbel…och vem i gänget är det som får stå för elen i två dygn? Restips: Holsljunga Camping & Café https://holsljungacamping.se Kommaframmat: “Förrätt” (detta blir det ofta när vi kommit fram på plats i Kroatien till Kommaframbubblet) Blanda en burk Philadelphiaost med en matsked creme fraiche, en nypa grovsalt och lite vitpeppar. Rör om och rulla in osten som en rulle i smörpapper. Lägg i kylen ett par timmar. När det är dags att servera, lägg ostklumpen i mitten av fatet och strö över stenbitsrom/kaviar, hackad rödlök och hackade rädisor, vid kanterna salta kex eller potatischips Kommaframöl: Hönö Lager från Hönöbryggeriet. Fruktig smak med inslag av ljust bröd, aprikos, örter och apelsinskal. Serveras vid 8-10°C till fläsk- och lammkött eller som sällskapsdryck. 5% Nr 30590 Elmia Husvagn Husbil: https://www.elmia.se/husvagn/ Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA poddkompisar Jeanette & Robban 😃 Jeanette och Robban har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
 1. 52. Ett år som husbilspodd!🍾
 2. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
 3. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
 4. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
 5. 48. Restips inför europaäventyr
%d bloggare gillar detta: