Fotokursen har börjat

Som jag väntat! I tisdags kl 18:00 var det dags! Va?! Inget hände?? Var det fel? Kursen är på distans så man loggar in i en app /på nätet via Edmodo, lite joxigt innan man fattade hur det funkade, men sen så.👍🏻

Väntade och väntade men så plötsligt började det komma in lite meddelanden från läraren. Kursen heter ”Fotografisk bild” och första lektionen handlade om Historia och kameran, kanske inte tjoho men en lektion är en lektion. Jag läste om allt från det första fotografiet till vad knapparna på kameran var till för – som den duktiga elev jag är!!!

Otålig är jag oxå….. väntade jag på mer! Uppgifterna var var de??? Hm efter kl 22 gav jag upp och skrev till läraren och frågade. Han sa han skulle lägga upp dem på eftermiddagen dagen efter! Okej?! 

Dagen efter kom de som utolvat! Man ska ta kort på en person i ens närhet som man bryr sig om, som på ett personligt sätt skildrar hans / hennes sinnestillstånd och som visar er relation just nu! Eh lätt?! 

Matilda och Micke ligger risigt på det (Simon gillar ju inte att vara med på kort!) Började igår att trycka upp kameran i ansiktet på Micke, han var inte helt överlycklig över detta. Han hade nog varit gladare om uppgiften varit att fotografera en blomma eller nått, men sånt el livet 😄

  
Idag var det Matildas tur…

 Detta e vår relation 😄 Vill hon mej nått sms:ar hon (när hon är i rummet brevid 😄😄😄)

Men det var ingen lätt uppgift! Men roligt😊 Det lär bli många kort i helgen 😊

Helgen ja…. Blir ingen långfärdsresa inte! Mickes tvillingbröder fyller år (25 år var) Så vi ska på 50-årskalas i Haverdal 😊. Vi åker redan imorgon för att installera oss 😉 blir antingen ställplatsen där eller campingen. Tror inte vi behöver boka plats 😄😄😄

Årets ställplats blev ju som alla vet (?!) inte Getterön i Varberg. Vi har inte korat vår egenutnämnda bemärkelse: ”Våra husbilsresors ställplats 2015” ännu. Vem vet, det kanske blir Haverdal??? Vi låter detta bli en cliffhanger 😎

3 svar till “Fotokursen har börjat”

  1. Fina bilder 😊 Använd selfiepinnen vetja – om modeller saknas 😉

    Hm, är årets ställplats utsedd.. det har vi missat alldeles 😕

    Ha mysig festhösthelg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: