Fullt med husbilar i Jönköping!!

Efter jobbet idag styrde vi kosan till väg 26 mot Jönköping! Drygt två timmar senare var vi framme. Hade tänkt köra av mot Elmia mässan, men där stod polisen och dirigerade bort alla husbilar och husvagnar, ut mot E4:an igen!!! Fullt! Kaos!! 

Var skulle alla husbilar ta vägen?? Fullt på A6-parkering tydligen. Varför inte bara öppna mässcampingen onsdagkväll är min fråga? Där finns ju plats åt alla! Läste på Facebook att arrangörer (?) blev ”sura” för att husbilar / husvagnar kommer för tidigt?! Varför inte se det positivt? Vad gör det för skada, att en kväll före mässan – öppna!?! 

Vi körde till ”Oset” ställplats, där vi stått nått år tidigare. Precis när vi installerat oss så läste vi på FB att de tvingats öppna mässcampingen! Men vi står bra här 😊 tillsammans med ett 70-tal till 😄 

 
Hungriga var vi när vi kom fram! Jag gillar ICAs pizzakit, såå smidigt , bara lite skinka och stark ost, så chip chopp, har man lite pizzabullar! Minsta möjliga ansträngning, och såå gott!!

 
 Vacker är det vid Vättern!
  
Imorgon lär det nog ta en stund att komma på plats på område 1, men vadå?! Vi har ju semester 😎🚐🔆

4 svar till “Fullt med husbilar i Jönköping!!”

 1. Hej
  Ibland undrar man om campingfolket är läskunniga ? Jag kan inte hitta någonstans som säger att insläpp är på onsdag, står torsdag överallt. Frågan är ju vad man gör där på onsdagen redan ?

  • Hejsan
   Jodå det kan vi 😉 Men det kallas learn by experiance, eftersom det gjorde det förra året så…. Och nu gjorde de ju det även detta året 😏

   Varför vi e här redan på onsdagen? Jo vi e som tonåringar till en rockkonsert, sover utanför 😀 (fast vi kan sova lite bekvämare 😀)

 2. Ung i sinnet alltså 😉

  Regionalradion rapporterar stup i kvarten om trafik(kaos) kring Elmia – skynda långsamt – kom fram välbehållna!

  Emotser er IRL rapportering 👌

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: