Apelvikens camping 🔆🔆🔆🔆🔆

Vi körde den långa vägen till Varberg idag efter jobbet. Funderade på att ta en paus i Morup, men vi ville komma fram, så vi kämpade på 😄

Väl framme blev vi mycket positivt överraskade över att campingen hade fixat snabbutcheckning, och ingen deposition för klockorna (används för att komma in på servicehusen, badet och bommen om man vill köra ut). Man kunde lämna klockorna i ett kuvert och lägga det i en brevlåda när man kör ut! 👍🏻 Plötsligt blev Apelvikens camping en sol starkare i vår egen rankinglista!!!

Det ska bli regn i natt och i morgon säger de… På tal om de… Jag tror det är på gång, appen jag frågat efter så länge – ”Var finns mitt väder”

Läste om det i en husbilstidning vi fick i brevlådan i veckan. Det finns en hemsida som heter www.väderkartan.se. Fungerar på dator, men si-så-där på ajpadden. Men det är på G😄👍🏻

Ikväll blev det grillat på Cobben, fläskfilespett 😊👍🏻

Men vi satt faktiskt inne och åt, även om det tog emot😄. Men efter maten satte vi oss ute en stund. (Micke tvingade mej! För nu hade han banne mej satt upp en LED-list för min skull – nu skulle jag minsann sitta ute och avnjuta den) så det gjorde jag…

Fint lyser den!
I morgon hoppas jag regnet tar en annan bana runt Varberg (undra vilken bana bara 😁) för jag vill cykla in till stan, ska glutta på en Ajfån 6 plus…. Men prognosen ser lite mörk ut… men de har ju haft fel förr 😄 

2 svar till “Apelvikens camping 🔆🔆🔆🔆🔆”

  1. Tänk om fler campingar kunde fatta, att vi med husbil, vill inte stå i kö för in- & utcheckning. Nu kommer det säkert flera med samma initiativ. Må väl!
    Ps. I början grillade vi också på den ”plåten”, i år har vi kört direkt på trådgallret. Det går mycket snabbare.

    • Ja vilken skillnad!!! Innan hade de klockor med deponi och så laddade man pengar till duschen som sedan skulle återbetalas när man checkade ut. De sparar säkert en årslön i tid i och med att de slopat det! Nu la vi allt i ett snabbutcheckningskuvert, tömde och åkte 👍👍👍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet Stora Husbilspodden

I detta avsnitt har vi en kul nyhet att berätta. Vi ska podda LIVE från scen på Elmiamässa Husvagn och Husbil 6-10 september 2023. Extra kul är ju om DU är där också! :-) Plats för husbil och entré för dig kan du vinna hos oss. I husbilsskolan pratar vi service och verkstadsbesök. Paj är avsnittets tips på kommaframmat. I restipset från Arnstrands (på Youtube) får vi både restips och en liten ”att tänka på”. Vi snackar Sällskapsspel, kommaframöl och insekter. Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA podkompisar Jeanette & Robban 😃 har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
  1. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
  2. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
  3. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
  4. 48. Restips inför europaäventyr
  5. 47. Air-condition, jobba från husbil och en tripp till Afrika
%d bloggare gillar detta: