Härlig helg på Påarps gård

Vi hamnade efter rekommendationer på Påarps gård i fredags, och i lördags kom även de som rekommenderat oss stället dit – Frankie & Co 😊


En mycket mysig gård mitt ute i ingenstans! Närmsta affär ligger i Kalv tror jag, ca 1 mil dit….

Där fanns en trevlig liten restaurang, men tror ni vi blev snopna när vi runt halv ett tiden gick dit för att äta lunch – fullbokat! Hela dagen!!!! Både inne och ute!!!! Va?!?!?! 120 gäster hade de bokade under dagen, så tyvärr. Vi gick snopna tillbaka till husbilen med svansen mellan benen (typ).

Vi tog oss en promenad i skogen, det fanns ett par korta promenadstigar, och en längre, vi valde den längre.


Men vi gick lite fel… ”Lika lång väg tillbaka” 😕


Vi hittade en liten annorlunda hydda mitt ute i skogen, med en bardisk 😄😄😄 coolt! Undra när de använder den!!! och vem….

Det var flera sällskap på gården som gjorde 5-kamp på gården, yx-kastning, pilbåge, m.m. så på vägen gick vi förbi flera olika stationer. Jag oroade mig mer för älgar och vildsvin långt där ute i skogen, men så hade jag ju stora starka Micke med mig, som säkert skulle rädda mej från alla faror! Bara det inte var ormar eller spindlar…. 😁 då hade jag nog fått rädda mej själv!

Väl tillbaka vid husbilen rullade Frankie & Co in på campingen, jätteroligt att träffa dem på riktigt 😊

De visste vem man skulle prata med i restaurangen och fixade oss ett bord till kvällens grillbuffe 😄

Det blev mycket prat hela kvällen, tror knappt det var tyst en sekund faktiskt 😄😄😄. Många tips och goda råd utbyttes!

Maten på gården var helt ok, jag hade iofs sett fram emot älgfärsbiffarna men fick nöja mej med buffén. Vi testade även frukostbuffén i morse, men den hade vi kunnat hoppa. Vi hade haft bättre frukost i husbilen! (Nu menar jag inte att frukosten var dålig, men hade haft högre förväntningar helt enkelt!)


Väl hemma, efter ett alltför kort besök på det stora gula varuhuset, satte Micke igång med att bygga ett cykelställ i husbilen (ett tips vi fått från Frankie & Co). Det var klart precis när middagen stod på bordet (då hade jag oxå hunnit städa och plocka ut husbilen 😉). Visst blev det bra??

Nu sitter man här i soffan och funderar redan på nästa helg 😄, en vecka går ju så fort!! En helg går f.n så mkt fortare 😖😖😖snart e de fredag igen 😄🚐🔆😎 Eller?!

11 tankar

 1. Helgen går fort när man har roligt – vi håller absolut med 😆 Många glada tack för sällskapet, rundturen i finbilen, era ideėr och tips – även dom man inte vill nämna publikt – vi kommer ev köpa mer attiraljer till bilen o köket 😉 och plagiera er 😂!

  Lev väl, kör siktigt!

 2. Ni ser ut att ha haft det trevligt. Det är det som är meningen med husbilslivet…och husbilsvänner:)) Fint med cyklarna i garaget…det har vi också. Känns tryggare att ha dom i bilen. Vill inte att cyklarna ska slita sönder baksidan av husbilen…så garage placering är superbra.:) Ha det gott. Kram

  1. Ja det var mycket trevligt, en av de saker som är väldigt roligt med husbilslivet – att man träffar så många nya människor 😄
   Cykelförvaringen är verkligen fiffig 👍🏻
   Ha de gott 😊🔆

  1. Ja det är det verkligen 😄
   Hade velat ha älgfärsbiffarna, men de får bli till en annan gång 😊
   Ha de gott i solen 🔆 (Sverige har fått tillbaka sin ”normala” väderlek igen 😕 hoppas det är tillfälligt!!)

  1. Ja visst är det härligt! Jag gillar variationen, att ibland kunna åka till ett sånt ställe och ibland stå mitt i en storstad 😊🚐

 3. Härligt med alla våra husbilshelger som man kan göra. Men nu blev jag intresserad av garageinredningen. Verkar ta liten plats med er inredning för cyklarna. Kan man så att säga få receptet!

  1. Hejsan, ja det blev verkligen jättebra. Ska försöka förklara
   Vi köpte en stålregel på Byggmax (ca 50kr 😃) och sågade itu den. Sen skruvade han fast den i en träskiva vi har på golvet (men man kan skruva den direkt i golvet) med små spännband emellan, att sätta fast hjulen i. Sen höjer man bara sadlarna och spänner dem i taket. Där kan man ju göra på olika sätt beroende på hur det ser ut.
   Hoppas du förstod min något röriga förklaring, annars får du höra av dig igen, så kan jag skicka lite bättre bilder på det om du vill😊
   Ha de gott ☀️

   1. Bra beskrivning och framförallt verkar det enkelt att montera det säger en som inte brukar krypa in i bagaget. Ska försöka få andra parten att ta itu med saken. Så tack ska du ha.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.