Mandys diner i Älvsered

Eftersom vädret verkade bli lite si och så den här helgen, valde vi att köra efter ”magen” istället😄

Mandys diner i Älvsered är ett ställe min syster prisat till skyarna, så jag har länge haft det på min lista :”hit-måste-jag-åka”!

Googlade lite och det visade sig också att det skulle finnas inte mindre än 4 ställplatser i Älvsered!! 

Vi kom iväg från jobbet strax efter tre och eftersom husbilen stod redo och klar hemma, var vi redan ute på vägarna klockan fyra 🚐

Men alltså…. Älvsered… Hm… Nu ska jag inte vara dum eller så! Det finns säkert jättemånga som tycker Älvsered är bra att bo i eller besöka, men jag och Micke tillhör inte den skaran. Besöka -ja, men inte övernatta! Sorry! Vi hittade tre av fyra ställplatser! En bredvid ett gallerinhägnat elskåp, en utanför bygdegården och en tredje vid en liten sjö (vilket låter fint, men nja…) Vi eller rättare sagt Micke, tog beslutet att vi äter på Mandys och sen kör vi vidare!

Mandys var så bra som min syster sa!! Kan varmt rekommendera stället, men man behöver boka bord i tid, för där finns inte många platser, och det är väldigt populärt!!!! Vilket jag förstår!

  
Efter att vi blivit mätta och belåtna (jag mer belåten än Micke, eftersom jag även fått en Mariestad till hamburgaren 😉) så for vi från denna avkrok. 

Vi styrde mot Påarps gård, ett tips vi fått från Frankie & Co. Det var ett bra tips!!! Tack för det 😊 Här är superfint – i alla fall det vi hittills sett. Imorgon ska vi utforska det mer, för här stannar vi nog i två nätter 😊

  

13 svar till “Mandys diner i Älvsered”

 1. Hej!
  Visst är Mandys trevligt! Fast Älvsered är kanske i övrigt ingen metropol…
  Kul att ni hittade till Påarp. Där är det ju så fint – och härligt ägarpar med underbar gårdshistoria och go entreprenörsanda!

  • Ja Mandys var verkligen bra, kul att det går att driva i ett sånt ”inte-metropol” 😄
   Påarps gård är jättemysig, ska prova restaurangen nu till lunch 😊
   Ha de gott 🔆

  • Absolut, men alla tycker vi ju om olika saker, så åker man efter rekommendationer så får man ju ta med i beräkningen att det är de som rekommenderat som tycker det är bra. Det betyder ju inte att alla kommer göra det. Smaken e som baken! Och tur är väl det 😃
   Allt blev väldigt bra till slut 😊☀️🚐
   Ha de gott 😊

 2. Hej! Vi har nyss blivit med husbil o hittade din trevliga blogg med bra tips. Vi var på vår andra tripp i helgen till Töreboda. Där fanns också Mandys Dinner. Så där käkade vi igår. Maken skrattade när jag tyckte att vi skulle boka bord för såg på nätet att det var poppis. Det visades sig att det var nästan fullbokat när vi kom dit men vi hade tur o fick ett bord. God mat o mätta blev vi. Carina från Lusasken.

  • Grattis till husbilen 😊 och va roligt du gillar bloggen ☺️
   Mandys var ju jättegott och häftigt men jag trodde heller aldrig att man behövt boka bord i ….. Älvsered!!!! Men som sagt kul koncept och jätteroligt för dem att det går så bra 😀
   Lycka till med husbilen! Ha de gott 😊🚐

  • Jag var faktiskt inne på din sida och såg det 😃 Väldigt snygga bilder du tar!! Och häftiga ställen 👍
   Milkshaken får jag testa nästa gång vi åker dit!!
   Ha de gott ☀️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: