Det är många husbilar på Marstrand

Vi slutade lite tidigare från jobbet idag (började lite tidigare oxå… 07:00 😴😴😴 och då har vi 35 min till jobbet!!!) uppe och hoppade kl 05:30😴

Kom i alla fall iväg hemifrån runt 16:00, och glada i hågen körde vi norrut. Följde gps:en genom Göteborg…. Man ska följa skyltarna, inte gps-en, det vet man ju…. Ändå…. Så hamnade vi på vägen mot Karlstad! Eftersom gps:en sa så… Inte riktigt den ultimata vägen mot Marstrand…. Så vi blev stående i kö i en halvtimme ungefär, kanske till och med 45 minuter. Hungriga var vi oxå…. Inte så bra…

Väl framme så var det mkt riktigt fullt! Utom en plats bredvid soptunnan 😁 = getingar = många getingar = nej tack!

Vi ställde oss på parkeringsplatsen bakom ställplatsen, endast för personbil klass 1. Skit i det, vi tar böterna om det blir några. Här stannar vi!


Här är 46 st husbilar!

Parkeringsvakten kom för en stund sedan, vi tänkte: jaha där sket det sej! Nu blir det 1000 spänn i böter eller nått! Men döm av vår förvåning!!! Vilken trevlig parkeringsvakt!! Vi hade ju givetvis betalat ställplatsavgiften på 125kr. Kanske inte riktigt alla som gjort det….. Inte ens de som stod inne på den ”riktiga” ställplatsen, för det blev en liten kö vid pakeringsautomaten när han körde in på området…. Suck säger jag bara!!!! 125kr är ju skitbilligt! Varför ens försöka mygla med en sån struntsumma???? I alla fall – parkeringsvakten var väldigt trevlig. Han sa att han aldrig hade sett så många husbilar här någonsin! Inte vi heller!

Imorgon flyttar vi för hoppningsvis in på den ”riktiga” ställplatsen, för vi vet åtminstone två som ska åka. Sen blir det båtmässa och sekelskiftesfest i Marstand 😄😎

Invigt Cobben ordentligt idag oxå föresten! Den lever väl upp till förväntningarna 😊 riktig grill!! Meee like ❤️


Kycklingspetten smakade gudomligt ❤️

3 svar till “Det är många husbilar på Marstrand”

  1. Oj! Det var en billig plats ni hittat. Man betalar glatt vad det kostar att stå med husbilen. Men nog finns det snåljåpar som försöker i alla fall. Tur att vakten kom så dom vr tvugna upp med börsen:)) Vi har fått så fint väder nu över hela Sverige:) därför vill alla ut på rull. Men kanske också för att ni hade lite aktiviteter där. Ha en mysig helg. Själv är jag barnvakt och maken på fjällvandring :)) Kram

    • Ja inte är det dyrt inte, men sedan är här ingen service alls. Men en otroligt fin plats, känns som man nästan är utomlands 😎🔆
      Barnvakt är inte dumt det heller 😊 dröjer nog ett par år innan vi får vara det (som tur väl är 😄)
      Ha en go helg 🔆😊

  2. Göteborgstrafiken och alla missade avfarter under åren, räcker bara det till ett långt kapitel. Vi kan ta det när vi möts någon gång. Roligt att ni gillar grillen. Vi har själva grillat mer än någonsin i år. Ha det gott

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: