Dags att hoppa in i ekorrhjulet igen 

Det är med blandade känslor man i morgon ställer klockan på 06:00. Semestern är slut och det är dags att komma in i rutinerna igen, nog bäst för midjemåttet!! 

Vi kom hem sent i fredagskväll, och gårdagen gick mest till att tvätta, tvätta och tvätta, och handla oxå givetvis, för kylskåpet ekade tomt. Mina stackars blommor i balkonglådorna på framsidan var överlyckliga över att vi kom hem. Fick göra lite konstgjord andning på dem! Dottern hade inte riktigt prioriterat sysslan att vattna dem…..😒

Var och hämtade ut min nya grill – en Cobb, på posten. Testade den i går kväll 😊 Jag e sååååå nöjd!!!! 

  

Fina grejer 👍🏻 Micke är dock inte helt övertygad, utan ska ha med gasolgrillen i husbilen oxå…. Ja ja den får väl stå där oanvänd 😄

Nu ska jag börja med mastodontarbetet: att välja ut bilder till fotoboken 😰. Jag brukar göra en varje år + en över semestern. Det finns ett bra program på Fujifilm man kan ladda ner, där man kan arrangera foton, text och bakgrunder. Sedan skickar man över den och får hem en jättefin fotobok i brevlådan ett par dagar senare 👍🏻 Men jisses vilken tid det tar innan man är klar 😉

Ska uppdatera bloggen oxå med lite campingplatser, pryltips och lägga in lite filmer som inte funkade med internettet utomlands 😄 (filmklippen läggs in i de inlägg som de ska vara i, men taggar dem med filmklipp så man lättare hittar dem). Nähä nu ropar tvättmaskinen på mej 😄

8 svar till “Dags att hoppa in i ekorrhjulet igen ”

 1. Välkomna hem & Roligt att du tyckte om Cobb grillen. Då vet jag att jag kan vara lugn och att jag inte inlett dig i frestelse. Själva börjar vi sjätte jobbarveckan efter semestern. Det går av bara farten efter en timma på jobbet. Grilla och lev gott!

  • Tackar, rätt gott att vara hemma faktiskt 😊 och ☀️ följde med 👍
   Tack för tipset med Cobben! Visste jag skulle gilla den direkt när jag såg den 😊
   Ha de gott!

 2. Välkomna hem som sagt – kul att ha sett er varma resa 😆 fortsatt gott helg-rull önskas så här i eftersäsongen 🚙

  • Tackar 🙂 rätt gott att vara hemma faktiskt! Men vet man snart kommer längta ”ut” igen 😄
   Ha de gott 😊🚐☀️

 3. Välkomna hem hoppas semesterkänslan sitter i ett tag till så vardagsstressen inte tar vid direkt. Vi behöver också en ny grill letar efter en liten gasolgrill men en ny kolgrill står också på önskelistan. Har börjat få lite resefeber för tiden går fort och inget får glömmas som inte kan köpas utomlands . Vi hinner nog ut en helg till innan det är dax att styra söderut. Hoppas vi träffar på er någonstans så vi får höra lite mer om er resa😊

  • Tackar, lite gott att vara hemma men skulle vilja ha lite mer semester ändå 😊 Härligt att ni har ert framför er 😊🚐☀️
   Vi lovar berätta när vi träffas där ute nån stans, Ranarp kanske 😉
   Ha de gott

 4. Hej! Tack för alla trevliga imlägg under er resa, ni ser ut att ha haft det fantastiskt trevligt. Själv tappade jag ”pennan” i Pula och har nu en del att ta igen. Men skall naturligtvis uppdatera fortast möjligt nu när även vi är hemma. Jobb på måndag… men först njuta av helgen!

  • Hej 😊 ja vi har verkligen haft det oförskämt bra!! Ska bli kul att läsa om er fortsatta resa oxå. Vi funderar på Losinj till nästa år… Har redan börjat fundera (man hinner inte hem förrän man vill åka igen 😃😃😃) ha en härlig helg ☀️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: