Camping Skrila i Stara Baska, Krk

Vi hade ju tänkt att ta in på camping Krk igår, men där var fullt…. Körde vidare till  Camping Jezevac, samma där! Då börjar man bli lite trött och modlös… Googlade vidare och drog oss mot Punat.

Det är märkligt det där med campingar, antingen trivs man eller så gör man det inte. Och det känns nästan direkt! Camping Pila i Punat hade en premium plats för en natt, vi tog den. Men båda två hade känslan av att detta var inte helt hundra.. som i Split typ. Jag tog inte ens kort på campingen!!!!! Har nog aldrig hänt, vet inte varför, för så dålig var den inte! Men service var definitivt inte deras starka sida….

I alla fall, det där med logistik här nere: Vi behövde tvätta! Jag bad att få köpa tvättpoletter, men nä så funkade det då inte där. Man lämnade in tvätten mellan 8-10 på morgonen till en ”tvätt-tant” och så fick man ett kvitto, som man sedan skulle gå till receptionen (ny kö) och betala. Sen när tvätten var klar på eftermiddagen fick man gå till tvätt-tanten med kvittot och så fick man tvätten! Hade det inte varit smidigare att man betalade direkt till den man lämnade in tvätten till??? Eller skaffa ett par tvättmaskiner så fixar man det själv!!! Vi struntade i att tvätta där!

Som väl var fanns platsen bara ledig en natt. Det kändes inte bra imorse, men det känns fantastiskt bra just nu!!!! Vi kunde fått bytt plats (till en sämre) men vi valde att köra vidare mot Camping Skrila, 7 km söderut på Krk. Det visade sig vara en riktig höjdare!!!! Här står vi nu:

Egen grill och parasoll 👍🏻

Ruskigt fin badplats – enligt många det bästa badvattnet på Krk. Vi kan bara instämma!!! Bättre än på Pag

Det blev pannkakor med bacon till eftermiddagslunch på vår grill i grillen 😄 så skulle man stå och laga mat varje dag!!! Och tvättmaskin hade de oxå, så två maskiner är avklarade 😉 torkade på 20 min 👍🏻

Här stannar vi i två nätter, sen börjar vi så sakteliga rulla hemåt 🚐🔆😎


Här är vi just nu 😊

 

11 svar till “Camping Skrila i Stara Baska, Krk”

 1. Så smidigt med husbil bara vrida på nyckeln och köra vidare till nästa ställe om det inte passar. Den campingen som ni står på nu ser riktigt trevlig ut med alla faciliteter och nära till härliga bad. Det sämsta är att tiden går alldeles för fort så rätt vad det är skall man åka hemåt igen. Njut nu riktigt ordentligt och rå om varandra 🙂

 2. Vi har bott nästan en vecka på Pila Punet. Vi hade fina gräsytor nära infarten och trivdes bra där. När vi åkte därifrån var det stopp, för stora delar av trafiken över bron, på grund av storm. Vi körde bara 20 km, men kände hur bilen lättade på ena sidan. Hu så så hemskt det var. Ha det gott

  • Hmmm kanske vi som hade otur eller så ha campingen ”changserat”?! För servicehusen var allt annat än fräscha.. Och som sagt mycket dålig service. 😁😁😁
   Men vi drar nog tyvärr härifrån redan imorgon – just nu blåser här ca 15m/s och ska bli ca 11 imorgon och sen ca 15 igen på onsdag…. Gillar inte blåst alls!!! så vi åker uppåt!
   Ha de gott 🚐🔆

 3. Oj, vilket bökigt tvättsystem! Jag gillar tvättmaskiner, men å andra sidan måste jag erkänna att tvättmaskinerna på campingarna ofta tvättar ganska dåligt… (dvs det är svårt att få tvätten ren!)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: