Bled, vilket badvatten!!

Igår körde vi redan tidigt på förmiddagen det långa passet från en camping i Bled till en annan! En bättre! Betydligt bättre! Men hjälpte det? Not för man fick inte checka in förrän kl 12 och det var inte säkert det fanns någon plats 😖 Micke gick till slut upp till receptionen och ställde sig där för att tråka ut dem 😃 det hjälpte för halv tolv fick vi en plats 👍

Vad händer då??  Jo det börjar regna!! Varför inte liksom? Var det ett litet duggregn? Eh Näää ett åskregn! Men vi hann i alla fall cykla runt ön och bada på ett par ställen – helt underbart!! Rekommenderas varmt!

  
På kvällen gick vi in till stan för att äta, jösses vilken vacker plats! 

Imorse packade vi ihop tidigt för att bege oss mot Senj (Kroatien) det hade vi sett på Husbilksklubben – fejsbook att där var en häftig camping. Men när vi kom dit, var det inte riktigt det vi var ute efter,kan man säga…. Eh… Så vi fortsatte mot Pag och höll tummarna för att vår plats, som vi bokat från i morgon och 6 nätter framöver, möjligen var ledig även i natt. Vi hade tur!!! Det var den 😃 så här sitter vi nu, klockan 20:00 och här är 30,6 grader och tittar ut över havet – varmt så in i …. men Camping Strasko, det lilla vi än sett av den – det gillar vi!!! 😎

   
Och flaggan e uppe 😃 återkommer med fler bilder och rapporter så fort vi fått rejält internet! (och undervattensbilder 😃)

9 svar till “Bled, vilket badvatten!!”

  • Just nu är vi på Pag i Kroatien, en ö lite söder om Krk och Rab. Senj låg på kustvägen ner, men huuu säger vi – camping?! Eh… Hm… Bled låg i Slovenien, där hade jag kunnat stanna en natt till! Fanns vandringsleder och utsiktsplatser, bad och båtar man kunde hyra för att ta sej till ön mitt i sjön med bland annat en kyrka. Helt underbart vackert!!!

  • Ja man e nog aldrig riktigt nöjd med vädret 😃 igår kväll satt vi och frös på kvällen i Bled ”bara” 22 grader… Ikväll 30…. klockan 22:00 😰
   Men bättre – mycket bättre – än Fårös 12 grader och regn mitt i juli!!
   Ha de gott i hettan!!😎

 1. Hej! Har för mig du publiserat kartbilder med rutt – hur och var gör du den tro?

  Väljer att inte kommentera väderutlåtanden 😉

  Roa er – vila er – ladda om o kör siktigt!

  • Hejsan jodå det stämmer, jag har använt lite olika, ett program vi har på jobbet som heter Route Logix, och ibland Google Maps 😊
   Nu ska vi ligga still i ca en vecka, och bara ha de gott
   Ha de gott ni oxå 🚐☀️

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

53. Getingfällor, restips och ett oväntat samtal Stora Husbilspodden

I husbilsskolan får vi lära oss om olika värmesystem i våra husbilar. Det blir fläskpannkaka i omniaugn, lyssnarmail och en väldigt god kommaframöl. Peter har fått ett oväntat samtal om sin nya husbil som han väntar på, och i restipset får vi följa med Maria o. Christian Stadling till Danmark. Elmia Husvagn Husbil https://www.elmia.se/husvagn/ Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA podkompisar Jeanette & Robban 😃 Jeanette och Robban har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
 1. 53. Getingfällor, restips och ett oväntat samtal
 2. 52. Ett år som husbilspodd!🍾
 3. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
 4. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
 5. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
%d bloggare gillar detta: