Nu e de varmt!

Startde tidigt i morse med siktet inställt mot Bled, men inte hjälpte det inte! Stau från München till Österrike typ så vi var inte framme förrän kl halv 5! Fanns det så några lediga platser  kvar på Camping Bled? Nop 😕 så vi fick vackert vända på skutan och leta upp en annan camping. 

Hamnande på Camping Sobec. Kanske inte tjoho precis men nu ville vi bara komma fram! 

  
Varmt och gott är det i alla fall, 35 grader när vi kom fram! Nu ska vi gå och bada. Internet suger!

Imorgon blir det Camping Bled, om det inte blir regn förståss! I så fall åker vi till Kroatien! Där e de sol! Tur man har ”bo-bil” som de säger i Norge 😎

10 svar till “Nu e de varmt!”

  • Ja jösses med trafik det är 😖 en olycka och sedan blir det köer på uppemot tre timmar!! Sen ska vi ju inte tala om glo-staun!!! Helt sjukt bara för folk saktar ner på motsatta sidan för att titta vad som hänt!!
   Ha de gott

 1. I början av 2000- talet åkte vi nästan alltid båt till Rostock. Jag blev så trött på att passa tider, så vi kör alltid Rødby – Puttgarden. Sedan kör vi så länge vi orkar och sover på Rasthouse, tillsammans med de stora pojkarna. Ha det gott.

  • Får nog definitivt bli det nästa gång, för gå upp kl kvart i fem 😖😖😖
   Ha de gott 😎

 2. Jag gillar inte alls när det är över 30 gr, tycker ofta att det är för varmt över 25 gr. När vi har varit nere och åkt ett tag på kontinenten så tycker jag ofta att trafiken på t.ex. E4-an är väldigt gles och behaglig att köra på.

  • Ha ha ha ja man kan ju säga att det är barnen som är internet beroende, men det är bara att inse att: hej jag heter Gunilla och jag är internetberoende! 😃😃😃 den campingen åker inte vi till 😝

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: