Nu har vi hamnat i Visby

Vi upplever mycket väder här på Gotland, det är ett som är säkert. Första dagen sol och värme 👍🏻 we like!!! Andra dagen regn 😖, idag har någon satt på den stora fläkten 😁 15 m/s, men jag tror snarare på 20, minst 😟

Vi startade i morse tidigt, för att åka och titta på ett raukfält – äntligen!! 😄

  
Det blåste som sagt lite grann!! 

 

Fel
Den här filmen finns inte
 
Efter det for vi mot Slite och kollade in campingen där. Alltså….det var ingen stor by…. Jag vet inte vad vi hade väntat oss, men kanske något större än Smålandsstenar?! Cementa låg där! Oj vilket stenbrott!!!!!! Synd jag inte fick fram kameran i tid! Men som sagt, vi saknade lite ”aktivitet” så vi tog ett krismöte och beslutade oss för att ge oss av mot Visby!

Den första campingen vi körde till var fullbokad, men nästa hade plats… Mycket plats!!! Helskumt egentligen! Här är helt öde typ, men ändå hur fint som helst!

  
Men varför är här då inget folk??? Snäck camping heter den. Restaurangen däremot….. Alltså om jag hade lite synpunkter på den på Fårö, så kan jag berätta att vi dödshungriga lämnade campingrestaurangen här för att göra pizzabullar i husbilen!!!!! Hjälp!!!! Men annars! 5 km till Visby och oj vilket läge och vilken omgivning!!

Jag och Matilda gick på upptäcktsfärd medan de små gick till poolen för att bada

  
Matilda letar efter en geocach uppe på utsiktsplatsen

 
I natt ska det bli åska – ja varför inte?! Undra om det blir snö på torsdag så vi fått känna på alla olika sorters väder här på Gotland!!! Man sliter ju inte på sommarkläderna i alla fall 😕

I morgon ska vi ge oss av mot Lumelundagrottorna, sen är tanken att vi ska utforska Visby.

6 svar till “Nu har vi hamnat i Visby”

  • Ja mycket märkligt är det verkligen.
   Jo restaurangen hade ca 10 rätter varav hälften var sushi och wok. Ingen barnmeny men kunde fixa lite pannkakor eller en hamburgare. Dör fanns egentligen inget jag var sugen på alls, bestämde mej till slut för en räkmacka – då meddelade tjejen att räkorna var slut…. Då försvann ju ett par rätter till från menyn.. Suck men det är nog inte lätt att driva en restaurang när det inte kommer något folk – blir en ond cirkel! 😁

 1. Det skiftande vädret känner jag igen då vi gästade Gotland för några år sedan, fast vi var där veckan efter då nollåttorna hade lämnat ön. En fungerande och bra restaurang är i det närmaste avgörande för upplevelsen av en campinganläggning.

 2. Hej
  Vi kom till Snäck Camping förra året i Aug, den var då stängd.
  Pigge Werkelin hade inte kommit överens med kommun. Alla villavagnar togs bort, säkert 50 st. Campingen har nyligen öppnat igen i ny regi. Vi åker dit i aug, suveränt läge med platserna nere vid vattnet, där stod villavagnar förut. En del av villavagnarna står nu på hans camping Nordestrand..
  Hoppas vädret blir bättre nu, 16 grader i Stockholm och regn.

  • Ja jag fattar verkligen ingenting att där inte var fler folk!! 5 km till Visby är ju ingenting och vilket läge?!!!!
   Hoppas ni får bättre väder än vi, fast idag har det faktiskt varit helt ok // Ha de gott 😊

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: