Fårö i regn och rusk

Efter sol kommer regn 😕 och inte lite regn heller! Vi lämnade Blå Lagunen för att bege oss mot Fårö. Hoppades på att solen skulle komma under eftermiddagen.  


Alla har sagt att det är fullt med folk på Gotland under juli och augusti, men det har vi inte märkt av ännu. Mer än att det är en orienteringstävling på Fårö så campingarna var mer eller mindre fulla, men vi fick en plats utan el på Sudernstrands camping.

Vi satt ihop markiserna så vi ändå kunde sitta ute 😄 hajkon tajkon!

Vi gick till restaurangen på campingen för laga mat kände vi inte för alls. Den restaurangen hade en viss förbättringspotential 😄😄😄 men goda pizzor och god öl hade de 👍🏻 Efter att regnrusket dragit förbi, tog vi en promenad för att se om vi hittade någon sevärdhet, nån liten rauk eller nått. Men nä! Vi gick åt fel håll! Litade på Google Maps istället för vägskyltarna 😖
Däremot såg vi många många stora sniglar – sånna man äter i Frankrike sa Matilda


Framåt kvällen kom solen tillbaka 😎 nu sitter vi ute och njuter av årets första Mojito (och ja! den uppmärksamme ser att vi har filtar även idag😂)

Och inte bara filtar…..😂😂😂

 
Imorgon ska vi starta tidigt och åka till ett raukfält här på Fårö, sen är vi lite kluvna om vart vi ska fära vidare mot. Tiden går alltför fort! Man borde definitivt ha minst två veckor på Gotland för att hinna med allt!!!

Vill ju inte missa nått väsentligt 😁😳. På onsdag blir det Lummelundagrottorna och på torsdag blir det en heldag i Visby👍🏻

Ett svar till “Fårö i regn och rusk”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

53. Getingfällor, restips och ett oväntat samtal Stora Husbilspodden

I husbilsskolan får vi lära oss om olika värmesystem i våra husbilar. Det blir fläskpannkaka i omniaugn, lyssnarmail och en väldigt god kommaframöl. Peter har fått ett oväntat samtal om sin nya husbil som han väntar på, och i restipset får vi följa med Maria o. Christian Stadling till Danmark. Elmia Husvagn Husbil https://www.elmia.se/husvagn/ Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA podkompisar Jeanette & Robban 😃 Jeanette och Robban har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
  1. 53. Getingfällor, restips och ett oväntat samtal
  2. 52. Ett år som husbilspodd!🍾
  3. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
  4. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
  5. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
%d bloggare gillar detta: