Här skrivs det listor!

Nu börjar det äntligen dra ihop sej till semester, i alla fall den första delen av den 😊. Tre jobbedagar till, sen bär det av mot Gotland med våra små medresenärer! 

Husbilen är storstädad, renbäddad och klar för ipackning av förnödenheter. Jag skriver packlistor, att-göra-listor, handla-listor och andra bra-och-ha-listor. Får snart ha en lista för att hålla reda på alla listor!! (Snodde det uttrycket från min syster som är precis likadan som jag 😄, fast hon gör inga ”husbils-listor” tråkigt nog 😉) Kan även meddela att det gått i arv, Matilda gör också packlistor 😄 👍🏻 redig däga!!)

Micke packade vår nya kylbox idag, shit va mycket det går i den. Tänkte först ta ett kort, men ångrade mej…. Det såg ut som vi precis varit och shoppat på Bordershop i Tyskland 😄😄😄 Men så ska vi ju vara borta i en hel vecka! Så här ser den ut: http://webshop.bilia.se/fritid/utomhus/sommar/mobicool-kylbox-q40 

Den tar lite plats…. men om man ställer in ”varm” dricka i husbilskylskåpet så höjs ju temperaturen drastiskt där inne, och maten kan bli förstörd. Nu kan vi ställa i den varma drickan här i istället, för att sen ställa in den kall inne i husbilskylskåpet. Går både på 12 volt och…. vanlig kontakt…

Och vad säger då väderappen om nästa vecka??? Jo, ena dagen si och andra dagen så. Man kan ju bli knäpp för mindre! Det blir säkert regn! 😡😡😡

Men vi ska äta god mat, kylboxen är fylld till bredden och vi åker med mycket trevligt sällskap, så vi har sol i sinnet i alla fall 😊. Ha ha ha va klyschigt det lät!!! Jag menade det inte alls! Jag kommer vara helt svart i sinnet om där inte är sol!!!!!!!!!

4 svar till “Här skrivs det listor!”

  1. Klart man måste skriva listor:)) Annars kan man glömma nåt viktigt:) Enligt väderkartan får ni sol…grattis:) Kram

  2. En kom ihåg lista är att rekommendera. Vi har en minst tio år gammal lista, som vi prickar av på varje år, före våra utlandsresor. Kanske ser den annorlunda ut: Pass, reservglasögon, solglasögon, startkabel, bogserlina, overall med mera, med mera, med mera, med mera. Vi har nog faktiskt aldrig glömt något. Ha det gott.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: