Fler grå hårstrån!

Alltså hur kan det bli så fel??? Vi fick en tid hos Campea för att byta vår spruckna blandare i duschen i går. Lämnade den där på morgonen och på eftermiddagen var jag där och hämtade den. Fick order hemifrån att kolla så allt fungerade innan jag körde därifrån och att det inte läckte / droppade någonstans. Det gjorde det inte, så jag körde glad i hågen hem! Husbilen var fixad 😄

När Micke kom hem på kvällen gick han ju givetvis ut och inspekterade arbetet,  hör redan på stegen när han kom in att det var något som inte stämde! Varmvattnet fungerade inte! De hade förmodligen kopplat fel! Eller så var blandaren sönder. Alltså innan man lämnar ut en bil efter en reparation – kollar man inte att det fungerar???? 

Sagt och gjort, tillbaka till Campea i morse 7:00! Vi körde bara dit och typ tvingade dem att fixa vår bil! Känns som det börjar bli en vana nu…. I alla fall, vid middagstid fick Micke ett mail där de berättade att blandaren nu var fixad och att det nu fungerade – med stora bokstäver!

Lämnade Micke där på väg hem från jobbet för att hämta hem den. Han testar blandaren innan han åker. Vad tror ni händer? Fungerar den??? NOT!!!

Nu är det kallvattnet som inte fungerade! Jag skämtar inte! Då får han nästan ett psykbryt och hämtar ut verkstadschefen, som även han ser helt förbryllad ut! Jösses säger jag bara! Hur kan man göra fel två gånger på raken. Verkstadschefen plockar själv, på direkten, ner allt igen och kopplar och fogar om, så allt nu äntligen är rätt! Jisses säger jag bara. Har de otur där eller?

Micke har i alla fall fått ett par grå hårstrån till 😁

 

Kladdigt och grannt!?!

Men nu står bilen på uppfarten igen, redo för avfärd i morgon, verkar bli Ranarp i morgon kväll. Får nog städa ur den lite bara….. Hantverkare 😁😁😁

Nu vill vi inte se en verkstad igen förrän fukttesten nästa år!!!!!

11 svar till “Fler grå hårstrån!”

 1. Näe! Fy fabian och så fult med silikonfogen eller vad kletet är… ni som har en fin och ny bil…. så ledsen man blir! Och arg tänker jag.

  Hoppas verkligen ni får en fantastisk helg att varva ner på – nu skall jag leta efter vad och var Ranarp är. Vi blir hemma denna helg, to much work före semester, och tittar till er blogg o helgresa istället ☺ fast just nu har vi campisar på besök, de sover i sin husis på vår tomt nu så lite husbilshelg får vi ändå på annat vis 🚙

  Natti och fin helg önskas

  • Ja nu hjälper inte ens glass tror jag…. Men men ingen idé att deppa ihop, nu e den reparerad….. tror jag…. hoppas vi…
   Stanna hemma är inte så dumt heller, i alla fall om man har trevligt besök 😄 Återkommer med rapport om Ranarp 😊
   Ha de gott (snart kommer sommaren oxå sa de på nyheterna nyss – härligt!!!!) 🔆😊 Trevlig helg!

 2. Köpte ni inte en ny husbil? så här kan inte ett arbete se ut. Strula kan det i och för sig göra, koppla fel kan även den bäste göra, men kladda ned, som er i bil finns inte ord för! Tur att jag inte är i era kläder, jag skulle göra mig osams för livet. Trevlig helg om ni kan.

  • Nä några reparationer där blir det inte mer!!!
   Men Micke tog kortet innan de var helt klara med städningen så riktigt så illa ser det inte ut nu! Men inte är det snyggt! Som tur är har man ju duschdörren stängd 😕

 3. Alltså, värre än så här kan det väl inte bli… Om det kan glädja någon så läste jag högt för familjen här och då blev din sista mening…fusktest och vilka skratt det kom här i huset 😂😂😂

  • Ha ha ha ja det är det säker där!! Ett FUSKTEST!
   Tror vi lämnar den till Bengt i Örkelljunga istället!

 4. Men vilken otur ni hade där. Lite nonchalant från verkstans sida också. Men dom har väl mycke nu…men det ska absolut inte ursäkta saken. Hoppas innerligt att vattnet funkar…för er skull. Men kladdet skulle jag aldrig godkänna…..Kram

  • Nädå de fixade bort kladdet. Micke tog kortet innan de var helt färdiga, med det är verkligen inte kul! Känns inte särskilt nytt längre! De har skruvat ner det tre gånger och fogat lika många gånger, och all fogmassa fick de inte bort mellan gångerna så jättesnygg blev det inte! Som tur är har man ju dörren stängd där så man slipper se eländet!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: