Mors dag

Blåst, blåst, blåst, blåst och så lite regn på det – sommaren i Sverige är fantastisk!!! 

 

Jag vill emigrera!!!

Jag lovar vi kommer att få äta upp detta i juli / augusti när vi ska åka ner till Kroatien…. Då kanske vi till och med kommer längta efter lite vind och sval väderlek, men alltså till vem klagar man??? Kan man reklamera Maj månads väder??? I så fall vill jag göra det!

På vägen hem från Varberg idag åkte vi en liten rekognoseringsresa till Träslövsläge. Micke hade läst någonstans att de skulle öppna en ny ställplats där, men jag vet inte…. Tror han drömt…. Mailade dem nyss och frågade , för det hade verkligen varit trevligt om det var sant. Nära till ”Tre toppar”, en mysig restaurang och liten badstrand. Få se om man får ett possitivt svar, i så fall siktar vi nog på det till nästa helg 😃. Ja det är ju söndag igen… och funderar redan på nästa helg. Beroende??  Helt och fullt!!!

Vi körde även inom Falkenbergs båtsällskap, ( 56°53’34.0″N 12°29’35.0″E ) som nyligen anordnat en ny ställplats. Den kommer nog bli fullsatt hela sommaren!!!! 300 m till Skrea strand, 1,5 km in till Centrum.  

 

Plats 1 och 2 är definitivt de bästa men de andra är inte dumma de heller 😃. Äntligen har vi fått en ställplats till i Falkenberg man slipper skämmas för!!!

Väl hemma hade Matilda bakat en mors dag tårta och dukat fint i uterummet ❤️❤️❤️ Mums 😊

 
”Råkade” beställa två kartor till idag 😳 Gotland och en rejäl Sverigekarta från Motormännen, här ska det planeras 🚐🔆 Jag är ju Reiseleiter 😄
Till helgen åker vi med våra husbilsvänner Roger och Lena, ska bli hur kul som helst 🔆 få se var vi hamnar. Spelar mej egentligen ingen större roll bara solen skiner 😊

6 svar till “Mors dag”

    • Ja detta är ju helt hopplöst 😕 men vi vet ju var de fina vädret finns…. 😉 Njut!!!
      Nu regnar här igen 😔
      Ha de gott 😄

  1. Visst är det kul när nya ställplatser dyker upp:-) Tragiskt med denna sommar bara…lever på hoppet att värme o sol kommer snart. Kram

  2. Oj jag trodde det var ”Fars Dag”, ute i trädgården vill säga. Trots tjocka strumpor i gummistövlarna, frös jag om fötterna. Efter två timmar bytte jag till torra kläder igen, men oj vad kallt det var. Håll i paraplyet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: