Grötvik småbåtshamns ställplats

Man behöver inte köra så långt alltid! Ikväll hamnade vi i Grötvik (Halmstad) Tog exakt 20 min från jobbet och hit 😃 ganska lagom faktiskt. 

Jag och Micke jobbar ju på samma jobb och i morse tog vi husbilen till jobbet eftersom planen var just Grötvik. Vi började jobba kl 7 i morse 😴 och slutade kl 16, det är najs! Jag har inga som helst problem att börja tidigare, men har svårare att jobba över! Min hjärna är helt enkelt inställd på att sluta en viss tid, och då tar den slut! Och då menar jag slut! Min peak e definitivt på morgonen och förmiddagen, då kan jag uträtta underverk, sen går det bara utför! Vid den här tiden på dygnet (21:00) ska man vara glad om jag hittar rätt knapp på fjärrkontrollen till tvn 😃

Klockan 16 var inte Micke klar 😕 normalt sett hade jag fått sitta där och ”försöka” fördriva tiden med lite bokföring eller statistiska rapporter, eller börja gå hemåt…. (Ibland kan jag komma till Getinge…) men idag kunde jag ju gå hem!!! 😃 Så det gjorde jag! Prick kl 4 gick jag hem, var hemma kl 16:02!!😃 La mej i sängen och fejsbookade lite. Gott! Funderade på att ta ett glas vin, för det skulle man ju kunna göra….. men hejdade mej 😄

Väl framme i Grötvik stötte vi på ett par husbilsvänner från bloggen. Det var verkligen jätteroligt att träffa dem ”på riktigt” 😊

Gick som vanligt ut en runda i blåsten och tog lite kort😉

    
Letade upp en geocach 😃, gick bet på två 😕. Det är verkligen inte lätt, men roligt. Uppgraderade till Premium i tre månader så nu ska här geocachas!

Mickes syrra och hennes pojk kom förbi och hälsade på när vi grillade (de bor inte allt för långt härifrån 😊 typ Söndrum)

  

De har rosa fina blommor här i Halmstad oxå!
  Men var e den utlovade solen????

 
Hittade föresten en ny vädersight idag som jag gillade!!

http://www.vackertvader.se 

Fast den visade inte riktigt rätt den heller! Vi vill ha sol och 25 grader varmt!! När??????????

8 svar till “Grötvik småbåtshamns ställplats”

 1. Hej!
  Ni har verkligen upplevt mycket den senaste tiden, mycket fina bilder har det blivit,
  är också i Grötvik och behöver inte gå ut i blåsten, när du tar så fina bilder,
  bara sitta i husbilen med datorn och njuta.

  Ha de bra!
  Lars och Inger

  • Ja det är verkligen härligt med husbil! Man får se så mycket😀
   Ha de gott ni oxå, i eftermiddag kommer solen säger appen 🔆

 2. Visst är det ett fantastiskt liv med husbil:-) Och inte behöver man åka långt heller för att njuta:)….som det ni gör. Vi kan åka ännu kortare…350 meter ungefär:)..haha. Vi har vår fina stadscamping där. Värmen hoppas vi också att den kommer snart. Ha det fint. Kram

 3. Jaså, bor ni i de trakterna? Det känns ganska hemma för mig… Hela min släkt (både mammas och pappas sida) kommer från Halmstad och mamma har fortfarande sommarstuga i Tylösand. När jag växte upp tillbringade jag alla somrar där! 🙂

  • Japp, Micke är från Halmstad och jag från Falkenberg, där vi bor.
   Tylösand är jättefint, gick Prins Bertils nu på morgonen, såååå härligt, men blåsigt😕 aldrig är man nöjd 😄
   Ha de gott Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

53. Getingfällor, restips och ett oväntat samtal Stora Husbilspodden

I husbilsskolan får vi lära oss om olika värmesystem i våra husbilar. Det blir fläskpannkaka i omniaugn, lyssnarmail och en väldigt god kommaframöl. Peter har fått ett oväntat samtal om sin nya husbil som han väntar på, och i restipset får vi följa med Maria o. Christian Stadling till Danmark. Elmia Husvagn Husbil https://www.elmia.se/husvagn/ Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA podkompisar Jeanette & Robban 😃 Jeanette och Robban har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
 1. 53. Getingfällor, restips och ett oväntat samtal
 2. 52. Ett år som husbilspodd!🍾
 3. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
 4. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
 5. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
%d bloggare gillar detta: