Nu blommar min Magnolia

  

Varje år blir jag lika glad när Magnolian blommar. Det är bland de finaste blommor (på buskar) jag vet, kanske för att det då äntligen är vår 😊

Mina blommor inomhus däremot mår dessvärre inte så bra har jag märkt… Det är något jag lätt förtränger, att de behöver vatten…. Men vissa ser rätt ok ut som eterneller oxå 😄😄😄

Nä skärpning, jag måste fixa självbevattnande krukor, det; eller ett klippkort på Blomsterlandet! Blir ju så när man inte e hemma så mycket…. Jobbar och sover på vardagarna, och åker husbil på helgerna! 

Ja, än så länge har vi inte varit hemma en enda helg sen vi fick husbilen…. Somliga tycker vi är skvatt galna! Nomader?! Osaliga rastlösa väsen! 😄 och Ja, det är vi nog! För vi trivs så bra där i vår lilla sommarstuga på hjul! Imorgon bär det av till ett av våra favoritställen – Lundåkrahamnen i Landskrona. 

Vädret (som är såååå viktigt) ser inte helt dumt ut, i alla fall inte imorgon 🔆 JAG ska köra husbilen till Halmstad själv och hämta Micke på jobbet (för jag e ledig 😊)  Tror han e lite nervös för det! 

Han sa ”-Glöm inte ta ut el-kabeln innan du kör” 

Hmmmm…..

”Och ta med den, lämna den inte hemma”

Mmmmm…

Sån tilltro han har till mej! Känns ju bra 😉

3 svar till “Nu blommar min Magnolia”

 1. Låter trevligt och ‘en bra karl reder sig själv’ du vet 🚙

  Vi blev sugna på era 😉fårpälsdynor, vet du om butiken har dom fortsatt och vilken kan det vara i köpcentret och förståss vad kostar dom ungefär? Vi rullar åt Halmstad till men kanske åt Falkenberg också 😆

  Gott rull önskas!

  • Det var i möbelaffären på Fynda Köpcenter vi köpte dem. Vet inte om de har dem kvar, men inte omöjligt. Har för mig de kostade 300:-/st. De är verkligen kanon, undersidan har någon ”antiglid-yta” som gör att de inte kanar ner.
   Hoppas ni får trevligt i Halmstad eller Falkenberg 😊 (Fbg e ju snäppet bättre om ni frågar mej😉)
   Ha de gott 🔆

 2. Vi är också ”husbilsmissbrukare”. Sommartid kan det ta upp emot tre- fyra månader innan vi är hemma en helg. Står inte husbilen hemma på gården i veckan, känner jag mig inte klädd. Ha det gott på resan och glöm inte elsladden hemma eller hängandes efter bilen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: