Mattan e klar!

I eftermiddags ringde de från Getinge Mattcenter och sa att mattan var klar att hämta!!! Neeeeeeeeeeeeeeej!!!!! Vi kan ju inte hämta den idag!!! Skulle på föreläsning direkt efter jobbet, så vi måste vänta till imorgon. 😖

Är jättespänd på hur den ska bli, återkommer om det imorgon 😃

Nu ska jag berätta om Mikaels nya leksak. Jag hittade ju som sagt inte ett skvatt på min inplanerade shopping-tour i helgen!!! MEN det gjorde han! Nya fina skor på Salomon i Freeport.

 
Sen när jag skulle in på Stadium i Bäckebol då smet han in på Elgiganten och köper en övervakningskamera!! 

Matildas kommentar var klockren: ”jag vill inte bo i ett Big brother hus” ha ha ha

Men den ska vara i husbilen! Han lekte han med den hela dan igår 😀 (nästan). Den skickade mail (bilder) till hans telefon så fort det rörde sig i husbilen. 

 

Boys and their toys säger jag bara. Alltså vi har larm i husbilen, men nej det räcker inte! Nu e han nöjd…. Tror jag… Till han hittar nån annan teknisk pryl han ”behöver” 😃😃😃

Nu e de måndag igen, då googlas här väderleksrapporter, det lutar åt Trollhättan eller Marstrand. Där solen lyser mest, dit åker vi ☀️

Nu kommer snart min lilla tös hem, har inte träffat henne sen hon åkte 😊. Här är två coola bilder jag snattade från hennes resa i Frankrike.  

Borta bra men hemma bäst!! Nä husbil bäst 😉👍☀️  

2 svar till “Mattan e klar!”

  1. Hihihi, kul med leksaker… Vi har testat en kamera för att kunna kolla vad hunden gör om han är själv i husbilen, fungerar finfint.
    Need – No, Nice – Yes

    ps, vi är stallkompisar nu…

  2. Min kära make är hopplöst förälskad också i teknikprylar:) Inte så dumt med övervaknings kamera..trots man har larm. Kul att få hem dottern kan jag förstå:) Vi flyttar själva vår yngsta son 22 mil..å.lite långt. Men det måste gå också:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: