Bohus fästning 

Det blev en liten promenad runt fästningen igår. Får kanske revidera Kungälv och campingen…. Rätt mysigt ändå 😄 men campingen är lite ruffig 😉


Men jämfört vad vi är vana vid? Ställplatser vid hamninlopp, bakom reningsverk osv osv då är ju detta rena lyxen😄😄😄 tyst och lugnt, fin natur och inga skrikande måsar

Jag gillar ju dessutom historia…. Och drar med Micke och mina små barn på den ena upptäcktsfärden efter den andra. Igår kväll gick vi då alltså runt Bohus fästning

Man kan ju inte låta bli att undra vad som hänt här en gång i tiden! Hade visningen varit på förmiddagen hade jag släpat dit Micke på det oxå men vi hinner tyvärr inte det.


Istället googlade jag lite och hittade en film på Youtube, så nu vet jag mycket mer om vad som hänt på Bohus fästning (Micke tittade faktiskt oxå 😉)

Sen var ser hans tur att välja film 😄 det hade kommit ett nytt avsnitt av Gone Camping från Borås!! Och blev vi förvånade när vi såg vilken bil han hade nu?!? En Adria Sonic Plus, SP i o f s men ändå 😄😄😄 Kul!

I morse blev det en promenad i Kungälv, en fin liten stad, ungefär lika stor (eller liten) som Falkenberg tror jag. Fina gamla husNu ska vi packa iväg oss mot Göteborg, med ett litet stopp på vägen, för jag ger mej inte! Jag vill shoppa 😄 skulle velat besöka kexfabriken oxå, men det är inte riktigt Viktväktarmat det, sånt kan vi inte ha hemma!! 😄😄😄

2 svar till “Bohus fästning ”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

52. Ett år som husbilspodd!🍾 Stora Husbilspodden

I Husbilsskolan pratar vi däck, kanske inte det första man går och tänker på men otroligt viktigt. Vi pratar om vad en ställplats/camping får kosta per natt. Lyssnaren Johan Banks undrar vad vi lyssnar på i husbilen när vi kör och här kommer lite oväntade svar😂. Vi firar dessutom 1 år som podd med tilltugg och massa bubbel…och vem i gänget är det som får stå för elen i två dygn? Restips: Holsljunga Camping & Café https://holsljungacamping.se Kommaframmat: “Förrätt” (detta blir det ofta när vi kommit fram på plats i Kroatien till Kommaframbubblet) Blanda en burk Philadelphiaost med en matsked creme fraiche, en nypa grovsalt och lite vitpeppar. Rör om och rulla in osten som en rulle i smörpapper. Lägg i kylen ett par timmar. När det är dags att servera, lägg ostklumpen i mitten av fatet och strö över stenbitsrom/kaviar, hackad rödlök och hackade rädisor, vid kanterna salta kex eller potatischips Kommaframöl: Hönö Lager från Hönöbryggeriet. Fruktig smak med inslag av ljust bröd, aprikos, örter och apelsinskal. Serveras vid 8-10°C till fläsk- och lammkött eller som sällskapsdryck. 5% Nr 30590 Elmia Husvagn Husbil: https://www.elmia.se/husvagn/ Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA poddkompisar Jeanette & Robban 😃 Jeanette och Robban har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
  1. 52. Ett år som husbilspodd!🍾
  2. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
  3. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
  4. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
  5. 48. Restips inför europaäventyr
%d bloggare gillar detta: