Husbils-pyssel

Nu är matt-mallen inlämnad! De är så trevliga på Getinge Mattcenter att det var ett rent nöje att beställa! Blev en dyrare matta än vi egentligen tänkt… Men bättre kvalité och så slapp man fållad kant, för den fnasade sig inte! Den ska vara klar i nästa vecka, det blir en lååååång väntan!!

Annars har vi roat oss med att sätta in hyllor i ett par hyll-lösa skåp i husbilen. Det blev rätt bra 😊 Vi har ju redan lyckats spilla ut en Aperol Spritz och en kopp kaffe i soffan, så jag passade på att prova Texelents läderrengöring. Det funkade fin fint!!! Inte en kaffefläck kvar! Imorgon blir det lite läderbalsam och sen lite astmaframkallande Texelent ”vanligt spray” på måndag, så det hinner lukta av sig till nästa helg – då e de långhelg 😃

Min lilla goa tös är i Frankrike, och har inte det allt för dåligt som synes 😉

  
Vet inte riktigt hur man ska få till väderleksrapporten att se bättre ut in för helgen 😟 Regn!!?? Näeeeee!!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: