Ny app: Var finns mitt väder

Jag använder inte min yr-app på hela vintern, men nu är det nog just den som är den mest använda!! Men jag är inte riktigt nöjd med den (förutom då att den oftast visar dåligt väder 😕) jag har ett tips till alla app-utvecklare! Jag har kommit på vad jag vill ha, den finns bara inte än.

En app som heter: Var finns mitt väder

Man slår in vad man vill ha: typ sol, 25 grader, svag bris inom en radie av 15 mil. Sen visar appen var de bästa träffarna blir. Idag hade den visat på Falkenberg tror jag! 18 grader och strålande sol, snacka om väderomställning från helgens 2-gradiga Öland med ishavsvindar från Sibirien!!

Micke släppte ut Lasse i trädgården, han blev så glad att få komma ut igen.😄 

Håller tummarna att vädret inte slår om igen!!! Lagom till helgen 😁😁😁

Men som sagt alla utvecklare!! Fixa min app 😊 tror det är fler som vill ha en sån, eller??

5 svar till “Ny app: Var finns mitt väder”

 1. Hej!
  Det var en fin app du hittat, bra väder är det väl någonstans.
  Skönt att Lasse sköter gräsmattan,
  när ni är ute,
  Hoppas på bra väder i helgen.

  Ha de bra!
  Lars och Inger

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: