Vilken lattjo liten pryl!!

Nu blir det teknik!!

Det har kommit en helt ny pryl som är väldigt fiffig enligt min sambo. Det är en router som kan ta in wi-fi på långt håll! Mycket bra att ha utomlands när man är på campingplatser eller ställplatser! 

Det ser ut så här:

 

Mer om detta kan man läsa på Mickes tekniska blogg! Han hade faktiskt en egen sida på min blogg tidigare, men han skrev så sällan nått så jag stängde ner sidan 😄 Då gjorde han en egen blogg! 

I alla fall, om man gillar teknik, solcellsladdning, ampääääär och sånt, så är det bloggen för er! Och om man har tur, gör han ett inlägg nån gång då och då 😉. Ni vet, plötsligt händer det! 👍😄

8 svar till “Vilken lattjo liten pryl!!”

  • 😄😄😄 ja där ser man! Missade visst ett litet k..
   Nu ska det funka ! Tack för du sa till 😊

 1. Jag har sökt efter liknande produkter i många år. Jag har hela tiden blivit avrådd av mina tekniska vänner. Nu skall de få undersöka detta åt mig. Jag hoppas du har rätt. Ha det gott & Må bra!

 2. Hej,
  Har den fungerat bra? Gissar att det är Micke som kan svara på det, men du vet ju om det fungerar bra att surfa…
  Lite nyfiken…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet Stora Husbilspodden

I detta avsnitt har vi en kul nyhet att berätta. Vi ska podda LIVE från scen på Elmiamässa Husvagn och Husbil 6-10 september 2023. Extra kul är ju om DU är där också! :-) Plats för husbil och entré för dig kan du vinna hos oss. I husbilsskolan pratar vi service och verkstadsbesök. Paj är avsnittets tips på kommaframmat. I restipset från Arnstrands (på Youtube) får vi både restips och en liten ”att tänka på”. Vi snackar Sällskapsspel, kommaframöl och insekter. Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA podkompisar Jeanette & Robban 😃 har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
 1. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
 2. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
 3. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
 4. 48. Restips inför europaäventyr
 5. 47. Air-condition, jobba från husbil och en tripp till Afrika
%d bloggare gillar detta: