Framme i Stockholm 

Det var kallt i Hestra i natt, men sov gott kan meddelas! Hade gått sämre utan öronproppar!! Nissastigens lastbilar låter mycket vill jag lova!!! Ingen av våra favoritcampingar, men åker man slalom och gillar friluftsliv så får den säkert full pott av de som gillar det!Ugnen funkar också kanon!! Både potatisgratängen och frallorna blev kanon! Vet i tusan om inte omniaugnen åker ut efter lång och trogen tjänst 😄Klockan halv tio var vi på rull igen – mot Stååååckhåååålm 👍. Stannade och åt lunch på Pizza Hut, inte nyttigt men väldigt gott!!!

Nu e vi framme i Tantolunden tillsammans med ett par husbilar till. Dags för favoritdrickat (mitt inte hans 😉) och fira ordentligt 🎉🎈🎉☀️Gick en promenad till Södra Mälarstrand nyss – för att var en storstad är Stockholm så otroligt vacker!!!! Solen skiner och himlen är blå så det nästan gör ont i ögonen! Nu blir det lite mer bubbel sen ska vi ut och äta! Ikväll får ugnen vila 😄 7 svar till “Framme i Stockholm ”

 1. Att få sova gott första natten i en ny husbil, är bland det bästa, att få vara med om. Det kändes nästan kungligt, när vi kröp ned i Qweensbed, i vår nya Kabe för två år sedan. Nu är vi bortskämda. Ha det gott

  • Ja helt otrolig känsla!! Detta är verkligen helt fantastiskt, jag fattar det fortfarande inte riktigt än!!! Vi e lyckligt lottade 😊 synd om se stackare som inte förstår nöjet med husbilsåkandet 😉 Ha de gott!

 2. Hej!
  Va mysigt det är första natten, ni får många fler.
  Det verkar mysigt i Stockholm.
  Ert mysiga stödbensöl har jag kollat, fanns på några systembolag
  nära Göteborg där vi bor, åker i morgon och köper några.

  Ha de bra!
  Lars och Inger

  • Enda nackdelen med Stockholm är att det inte är så tyst som hemma på vår gata i staaaan 😉 eller på ”landet”. Där e de tyst så man här en nål falla till marken. Här lyssnar vi ny på flygplan, bilar, tåg, bussar, utryckningsfordon….. och om några timmar Mickes snarkningar 😄😄😄 skämt å sido i natt får han nog oxå ta ett par öronproppar! Vi e inte vana vid storstadsljud 😃 Ha de gott // Nilla & Micke

 3. Hestra? Åker ni samma rutt hem… är det inte långt från oss ifall ni vill ha ett stopp på vägen för bensträckare eller nattcampa på vår tomt ☺Ha nu qul!

  • Tackar för erbjudandet 😄 men på söndag blir det nog till att komma hem så fort det bara går, städa, tvätta och sånt kul för att sen upp å jobba på måndag morgon 😕 Men snart e de ju helg igen! Men NU lever vi i nuet 😄
   Ha de gott // Nilla & Micke

   • Vassegoa ☺ kör nu siktigt hem och låt Adrian stråla ikapp med solen 😎

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: