Det är stort!!!!

Tänkte precis som förra veckan, att på fredag blir vi hemma.
Micke jobbade sent så…
MEN så blev det återigen inte…
Att vi stannade hemma alltså!
JAG kunde ju köra till Halmstad, så kunde Micke komma efter jobbet.
Märk väl att jag ALDRIG kört husbil + att Micke fått mig att tro att detta är något jag inte skulle klara av!
Mmmm sån e han!!!
Jag citerar ett samtal utanför mina öron häromdagen, med Matilda: eftersom man inte kan köra så länge till, så gör det inget om den skulle gå sönder för då kan den lika gärna stå på lagning ett halvår istället för vinterförvaring.
Tack!
Men nu står vi här! Halmstad segelsällskaps hamn, och jag har kört hit
Fyllde på vatten först! Schhhhhhälv!
Körde hela långa vägen till Halmstad! Viftade på ett par mötande husbilar – check!

20130906-190548.jpg
När vi kom fram körde jag upp på klossarna!!! Blev perfekt if U ask mee!!!

20130906-191216.jpg

Kopplade in elen, och sen fram med stolarna och vinglaset – sen var de fredaaaaa 😀

20130906-191302.jpg
Jag säger bara: Kvinnor kan MOWHAHAHAHA
(Fast jävligt nervös var jag, fråga Simon!!!)
Nä men allvarligt… Man måste våga prova nya saker!!! DET är ett av mina kända motto!
Snart ska Micke också göra det…..
På buggkurs 😊👍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

Följ med oss även på:

Det senaste på Instagram:

52. Ett år som husbilspodd!🍾 Stora Husbilspodden

I Husbilsskolan pratar vi däck, kanske inte det första man går och tänker på men otroligt viktigt. Vi pratar om vad en ställplats/camping får kosta per natt. Lyssnaren Johan Banks undrar vad vi lyssnar på i husbilen när vi kör och här kommer lite oväntade svar😂. Vi firar dessutom 1 år som podd med tilltugg och massa bubbel…och vem i gänget är det som får stå för elen i två dygn? Restips: Holsljunga Camping & Café https://holsljungacamping.se Kommaframmat: “Förrätt” (detta blir det ofta när vi kommit fram på plats i Kroatien till Kommaframbubblet) Blanda en burk Philadelphiaost med en matsked creme fraiche, en nypa grovsalt och lite vitpeppar. Rör om och rulla in osten som en rulle i smörpapper. Lägg i kylen ett par timmar. När det är dags att servera, lägg ostklumpen i mitten av fatet och strö över stenbitsrom/kaviar, hackad rödlök och hackade rädisor, vid kanterna salta kex eller potatischips Kommaframöl: Hönö Lager från Hönöbryggeriet. Fruktig smak med inslag av ljust bröd, aprikos, örter och apelsinskal. Serveras vid 8-10°C till fläsk- och lammkött eller som sällskapsdryck. 5% Nr 30590 Elmia Husvagn Husbil: https://www.elmia.se/husvagn/ Rabattkod till Kosta lodge: Husbilspodden Detta ger dig 20% i rabatt. Gå in på adressen för att boka https://kostalodge.se/staellplats/ Finnlines bokar du på www.finnlines.se Vill du se deras nya fartyg går du in på https://www.finnlines.com/sv/passagerare/nya-fartyg/ Finnlines kan du följa på sociala medier Facebook och Instagram, @finnlinessverige Följ gärna Stora Husbilspodden på Facebook, där hittar du också länkarna till bland annat restipsen. Våra Husbilsresor kan du också följa på Youtube https://www.youtube.com/@VaraHusbilsresor , Facebook och Instagram https://www.instagram.com/varahusbilsresor/ . Våra NYA poddkompisar Jeanette & Robban 😃 Jeanette och Robban har instagramkontot https://www.instagram.com/glampingexplorer och Youtube https://www.youtube.com/@Glampingexplore. Har du en fråga, fundering eller vill tipsa oss om något, maila: storahusbilspodden@gmail.com
  1. 52. Ett år som husbilspodd!🍾
  2. 51. Elkrångel, Salzburg och en glad nyhet
  3. 50. Kroatientips, Bästa reseminnet och stjärnkocken Ulf Wagner
  4. 49. Bästa prylen, Atlantkusten & Sangria
  5. 48. Restips inför europaäventyr
%d bloggare gillar detta: