Strandbaden parkering i Höganäs

Efter att ha inhandlat våra lyxhamburgare på Ingelsta kalkon i Helsingborg, gav vi oss av mot Domsten och ställplatsen där. Inte lätt att trixa sej ner i hamnen där med en husbil kan jag säga!! OCH när vi väl gjort det, så visade det sig att det var överfullt med husbilar!!
Bara att trixa sig tillbaka ut på vägen och fara vidare mot Viken där det oxå fanns ställplats, men där var det någon marknad och överfullt med folk. Vi drog ut på highway one mot Höganäs och hoppades oturen skulle vända. Hungern började oxå gripa tag i oss vilket gjorde att humöret oxå sviktade… Inte bra!!!
I Höganäs var ställplatsen i hamnen, och tror ni det var plats till oss?? Nääää… Fullt – överfullt!! Men blev egentligen inte så himla ledsen för det, för det var inte den mest fantastiska plats man hamnat på.. Asfaltsparkeringar – eh… not so nice!
Vi körde vidare mot Mölle och chansade på ställplatsen som på HBK (inte Halmstad bollklubb….) kallas Strandbaden parkering i Höganäs, och där fanns plats!!!! Så här står vi nu tillsammans med 10 andra husbilar. Vi har grillat våra lyxhamburgare på Mickes nya Primus Vidar BBQ och det var jättegott!

20130803-211911.jpg
Han var sååå lycklig!!!
Jag e såååå mätt!!!
Men vilken fin plats vi till slut hittade!!

20130803-212239.jpg
Vilken havsutsikt!!!

20130803-212347.jpg
Men vart tog åskan vägen????

Summan av kardemumman
+ väldigt vacker plats
+ gratis (e gott)
+ nära till toalett (kommer absolut försöka undvika den in i det längst… Inte sååå fräsch…)
+ sand/sten strand

– ingen fräsch toalett

Vi ger Strandbaden ställplats (parkering):
4,5 soooooolar

Ett svar till “Strandbaden parkering i Höganäs”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: